2777
2789
عنوان

ممکنه آرتروز با پیلاتس بهتر بشه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 27 پست
به نظر تون آرتروز مچ دستها خیلی وحشتناک و دردناک نیست ؟ تو رو خدا نظر واقعی تون رو بگید بهم

نه تو یوگا تمریناتی داریم که مخصوص آرتروز دست و مچ هست و خیلی از بچه ها کم‌کم بهتر شدند چرا فکر می‌کنی هرکی سالمه میره ورزش. هرکس مشکل نداره می‌ره باشگاه. باباجان اتفاقا هرکسی مشکل و درد داره میره درستش کنه بدتر نشه 

نه تو یوگا تمریناتی داریم که مخصوص آرتروز دست و مچ هست و خیلی از بچه ها کم‌کم بهتر شدند چرا فکر می‌ک ...

آخه میگم وقتی غضروف از بین رفت و آرتروز شد چطور می خواد با ورزش بهتر بشه   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه میگم وقتی غضروف از بین رفت و آرتروز شد چطور می خواد با ورزش بهتر بشه

وااا. ببین ما یکی داریم نزدیک ۸۰ سالشه تکون نمیتونست بخوره با عصا میومد الان قشنگ راه می‌ره حرکت هارو هم انجام میده

وااا. ببین ما یکی داریم نزدیک ۸۰ سالشه تکون نمیتونست بخوره با عصا میومد الان قشنگ راه می‌ره حرکت هار ...

خدا از دهنت بشنوه 

به خدا از هفته بعد می خوام ورزش رو شروع کنم .

اگر دستام خوب بشه از ته دل دعاتون می کنم 

عضله رو باید قوی کرد خودشو دوباره بسازه نه اینکه همینطور ولش کرد

ببخشید انقدر سوال می کنم و نگرانم 

تو آرتروز مشکل اصلی سابیدگی استخوانه 

این سابیدکی که چاره نداره 

هر چی باشه نتیجه اش بهتر از عمل درمیاد الان دکترها  مخصوصا ارتوپدها از جمله افشین طاهری اعظم چنان تاجری هستند که لنگه دومی نداره خیلی بی وجدان کاربران کن هست و با یک کلمه ترس از گرفتن آرتروز یا دچار شدن به آرتروز طرف رو به اتاق عمل میکشونند و چنان مشکلاتی واسه طرف ایجاد می‌کنند که حتی خودشم گردن نمیگیره  حالا قبل عمل مثلا دلسوز بوده درمان میکنه طرف آرتروز نگیره یا اگر گرفته درمان بشه اما بعد کاربرانی هایی که انجام ميدند میفهمی چه اَغالی بوده که حتی دیگه واسش مهم نیست اونو اصلاح کنه و به فکر سلامتی طرف باشه 

خلاصه که بگم در کل از  نرمش و تقویت عضله وشناخت و مکمل های دارویی کمک بگیری بهترین گزینه است