2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم باردارم و کمک احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 35 پست

برو دکتر عمومی ازمایش قبل بارداری بده دیگه نیازی نیست کاری کنی

هفته ۹ هم برو سونو تشکیل قلب ببین ی وقت هماتوم نداشته باشی

بزن کتاب ریحانه بهشتی نوشته در هر ماه چ چیزایی بخوری یا چ کارهایی انجام بدی حرف و حدیث و حاشیه هم بذار کنار همه حرفا رو بذار پشت سرت بمونه ب زندگیت برس

.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش میگه دکتر

فقط تجربم اینه ک از اول دکتر تغذیه و یوگا بارداری ک از هفته ۲۰ به بعد هست رو برو

اصلا غربالگریا رو نزو و فقط هفته ۱۰ برو سلفیری ک جواب تمام غربالگریا با دقت بیشتر داخله همین آزمایشه

و استرس و گریه و ناراحتیو دور کن از خودت

خواب خیانتم خیلی طبیعیه اصلا نگران نشی بعدش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
2805
نگرانم که دکتر کم کاری کنه و چیزی کم بذاره می‌خوام خودم همه چی رو بلد باشم و اگه آزمایشی ننوشت،بهش ب ...

نه عزیزم خود دکتر آزمایشهای مخصوص مینویسه واسه چکاپ مثل ایدز و هپاتیت و قند و آهن و ویتامین دی و ....

اون کارشه.البته گروه خونیت رو هم تاکید کن بنویسه.مکمل هم فعلا بهت ویتامین دی و اسیدفولیک میده

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
بعد عروسی بهشون میگم حتما. اتفاق بدی نیست‌ به نظرم.

منم بلافاصله بچه دار شدم

اصلا مهم نیست

شب عروسیت بالا پایین نپر

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
نگرانم که دکتر کم کاری کنه و چیزی کم بذاره می‌خوام خودم همه چی رو بلد باشم و اگه آزمایشی ننوشت،بهش ب ...

عزبزم چیز خاصی نیست 

از امشب شروع کن خوردن فولیک اسید ۱ روزی یکی 

چیزایی ک اهن دارن نخور مث جیگر هویج اب هویج تن ماهی و کنسرو جات و عدس و...

لکه بینی داشتی حتما از شیاف پروژستردن ۴۰۰ استفاده کن پیشنهادم اینه دوسه روز قبل عروسی شبی یکی استفاده کنی تا جای بچه محکم شه چون خیلی خسته میشی و فهالیتت زیاده 

پیشنهاد دیگم اینه رابطه نداشته باشی واسه قلب بچه به بخور 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
2810