2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم باردارم و کمک احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 35 پست
بر اساس آزمایش بتا الان هفته پنج یا شیشم

عزیزم بتا اصن ملاک نیست بتات چند بود جواب بده کمکت کنم 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟؟ 2100

اره عزیزم 

ببین تو باید اولین کاری ک میکردی میرفتی سونو تا ساک و جنین و مشاهده کنه خدایی نکرده خارج رحمی نباشه حتمااا متخصص خوب پیدا کن سعی کن کسیو انتخاب کنی ک خودش داخل مطب سونو انجام بده بعد اونم میفرستت یه ازمایش کامل ک تمام کم و کسری بدنت مشخص میشه داخلش 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
2805

اسی جان اینجا کسی پزشک نیست و دادن پیشنهاد دارویی به شما اصلا اخلاقی نیست 

پس برید پیش متخصص ، سونو انجام بشه مشخص بشه دقیقا چند هفته ای و خدایی نکرده خارج از رحمی نیست  ، خود پزشک همه چیز رو براتون تجویز خواهد کرد و مراعات غذایی لازم رو خواهد داد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نگرانم که دکتر کم کاری کنه و چیزی کم بذاره می‌خوام خودم همه چی رو بلد باشم و اگه آزمایشی ننوشت،بهش ب ...

بازم سلام، عزیزم تاپیک قبلیت بودم، انقد گفتن فیکی تاپیک جدید زدی، بگذریم، ببین گلم درمورد خوردنیهای ممنوعه در تون تاپیکت گفتم، فردا یا هروقت تونستی برو پیش متخصص زنان و زایمان، برات پرونده تشکیل میده، فعلا سونوگرافی نمی نویسه، یه آزمایش مینویسه برات، در واقع چکاب هست و یه آزمایش بتا هم مینویسه برات، بعدش طبق آزمایش برات ویتامین و آهن تجویز میکنه، قرص اسید فولیک تجویز میکنه، بعدش هفته هشتم بارداری برات سونو گرافی مینویسه برا تشکیل قلب جنین، هیچ استرس نداشته باش، دکتر هرچی لازم هس رو بهت میگه