2777
2789
عنوان

شوهرم رفته عروسی ولی به من چیزی نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 44 پست
خدا صبرت بده من واقعا نمتونم تحمل کنم میزنم از چند جهت پارش میکنم

پاره کردن جواب نداد.

عوضش مثل خودش عروسی و عزا رفتم بدون خبر.

الان میدونه منم نخام نمیگم.

زندگی نیس که میدون جنگه

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقایون معلمولا اینطورین منم شوهرم چنتا دوستش داماد شدن منو دعوت نکردن ، دعوت هم میکردن من نمیتونسنم ...

ببخشید حالا یه نفر چقد هزینه داره مگه؟ من خودمم رفتم عروسی ک فقط عروس و دامادو یکبار دیده بودم و هیشکیو نمیشناختم

همسرتون باید انقدر به شما ارزش و احترام میذاشت که دوستاش شمارو ب رسمیت بشناسن و حداقل دعوتتون کنن ن ک حتی خودتونم ب خودتون ب چشم هزینه اضافی نگا کنین😐

فک کنم دعوت بودم و همسرم دلش نخواسته منو ببرهبا توجه به شناختی که ازش دارم این احتمال بیشتره

نمیدونم چی بگم والا ولی اگه من بودم شر میکردم 

اونجا مگه چخبر بوده که ایشون باید تنها میرفته؟ که چی بشه؟ نخواسته بدونن متاهله؟ اگه خواسته تنها بره حالا ب هر دلیلی دیگه کمترین وظیفش این بوده ب شما اطلاع بده

و اینکه بازم اگه دعوت نبودی باید انقدر پیش دوستاش احترام شمارو بالا میبرد ک دعوتتون کنن وگرنه همسرتون باید جلوتر از شما ناراحت شه ک چرا دعوت نشدین ن اینکه پاشه بره

و همینطوری میشه بسپرش به زمان هر دوتون بعد عروسی به هم وابسته می‌شید و جیک و پوکتون با هم میشه با هم ...

یه عده هم هستند د سال می‌گذره چون تو دوره رامزدی نشون دادن آدمای پنهانکاری هستند و طرف فهمید و به روشون نیاورد تا روز آخری که باهاش زیره سقف زندگی بخوای بکنی به همین حرکتش ادامه میده همه چیزو ازت پنهان می‌کنه از کوچکترین چیزا تا بزرگ ترین چیزها اگه طرف استارتر از این آدما بود می‌خواد چیکار بکنه شما برای اون موقع هم راهکاری براش داری

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
و همینطوری میشه بسپرش به زمان هر دوتون بعد عروسی به هم وابسته می‌شید و جیک و پوکتون با هم میشه با هم ...

مرسی عزیزم بهم روحیه دادی

آخه رابطمون اونجور که باید گرم نیست

نگران بودم بعد عروسی هم همینطوری باشه

یه عده هم هستند د سال می‌گذره چون تو دوره رامزدی نشون دادن آدمای پنهانکاری هستند و طرف فهمید و به رو ...

اینو دیگه واقعا هم راهکاری ندارم 

میدونی چرا

چون همچین آدمایی ذاتشون پنهانکاریه انشالله که همینطور که من شوهرم بود هم باشه همسرش 

ببخشید حالا یه نفر چقد هزینه داره مگه؟ من خودمم رفتم عروسی ک فقط عروس و دامادو یکبار دیده بودم و هیش ...

یه نفر ؟ مگه داماد فقط همسر منو به عنوان دوست داره همشون همکار و دوستایی دارن که اونا هر کدوم جدا زن و بچه دارن 

شما هم بهتره تو انتخاب کلمات دقت کنی من مشکلی با تنها رفتن همسرم نداشتم و خودم این اجازه رو بهش دادم 

چون ارزش و احترام گذاشتن همسرم رو جاهای مهم تر دیدم 

بهتره انقدر گستاخانه حرفی نزنید که باعث بشه تو ذهنیت تازه عروس های بی تجربه ای مثل استارتر تاثیر منفی بزاره 

در ضمن اینکه من گفتم هزینه اضافه این شعور منو نسبت به یک جوانی که داره زندگی جدید شروع میکنه رو میرسونه که انتظاری از بقیه ندارم بعضیا بی شعورن اینارو میزارن پای چیزای دیگه .... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مرسی عزیزم بهم روحیه دادیآخه رابطمون اونجور که باید گرم نیستنگران بودم بعد عروسی هم همینطوری باشه

عزیز دلمی همینطوری میشه که تو میخوای خدا نمی‌خواد ما ناراحتی بکشیم بد مارو مگه میخواد پس یه ضره صبر لازمه 

یه نفر ؟ مگه داماد فقط همسر منو به عنوان دوست داره همشون همکار و دوستایی دارن که اونا هر کدوم جدا زن ...

مگه من گفتم شما چرا اجازه دادین همسرتون تنها بره؟ استارتر پرسیدن نباید بهم میگفت منم نظرمو گفتم ک اگه "من" بودم چیکار میکردم واسه کسی نسخه نپیچیدم

ادم باید خودش ب خودش احترام بذاره تا بقیه هم یاد بگیرن

بعد اینکه تو انتخاب کدوم کلمات باید دقت کنم؟ هزینه اضافه؟ اونو ک شما خودتون گفتین😂من حواسم به حرفام هست ک توهینی نباشه و اینکه شما بهتره ادبو رعایت کنین بخاطر سنتون چیزی نمیگم و جمله اخرتونو ندید میگیرم 

مگه من گفتم شما چرا اجازه دادین همسرتون تنها بره؟ استارتر پرسیدن نباید بهم میگفت منم نظرمو گفتم ک اگ ...

شما به من میگید به خودت ارزش قائل نیستی بی احترامیه 

رسما داری میگی شوهرتم برات ارزش قائل نبوده که رفته

من کلمه هزینه اضافه رو برای تازه عروس داماد به کار بردم و شما اونو به شخصیت من ربط دادی و گفتی به خودت میگی هزینه اضافه 

زن و شوهر به عنوان دوتا ادم مستقل حق دارن دوستان جداگانه ای داشته باشن و دوستاشون رو وارد زندگی خصوصیشون نکنند به هر دلیلی ! 

من با نامزد استارتر کاری ندارم و گفتم کار بسیار زشتی کرده که اطلاع نداده و بهتره استارتر با ارامش ازش علت بخواد

اما خودم دوستانی دارم که اوناهم همسر منو نمیشناسن و توی عروسی همشون خودم تنها رفتم چون دوستای من بودن نه دوست شوهرم یا دوست خانوادگیم 

زن و شوهر گاهی مجبورن حریم شخصی جداگانه ای داشته باشن و اگه این با رضایت طرف مقابلشون باشه به قول شما به ارزش قائل شدن و این چیزا ربطی نداره و صرفا یه توافقه بینشون 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

2810