2777
2789
عنوان

شوهرم رفته عروسی ولی به من چیزی نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 44 پست

قبلا سابقه داشته نزاری جایی بره ؟ کارش اصلا درست نبوده باید میگفت ولی شاید ترسیده دعوا راه بندازی و نتونه بره و ابروش پیش دوستش بره که نرفته عروسیش

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سختییییییییییییییییییی

خدا صبرت بده 

من واقعا نمتونم تحمل کنم میزنم از چند جهت پارش میکنم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

خودت فکر میکنی چرا نگفته ؟ اینطور موقع ها خود آدم یه چیزایی می‌دونه 

مثلا ممکن بود نذاری بره ؟ 

یا ممکن بود از اینکه دعوت نشدی ابراز ناراحتی کنی ؟ 

ممکنه آدم فراموشکاری باشه ؟ 

ممکنه آدمی باشه که اساسا تو رو در جریان مسایل قرار نمیده ؟

خیلی فرق می‌کنه که چرا نگفته 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
باید میگفت بعدم ینی چی که شمارو دعوت نکردن وقتی عقد کردی و همسر رسمیشییا دعوت بودین و همسرتون دلش نخ ...

اقایون معلمولا اینطورین منم شوهرم چنتا دوستش داماد شدن منو دعوت نکردن ، دعوت هم میکردن من نمیتونسنم برم چون زن و مرد جدا بودن و من اونجا تو زنونه کسی رو نمیشناختم و در واقع هزینه اضافی بود برای داماد 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

نه بابا هرجا دلش بخواد میره

پس به روش بیار ببین چرا نگفته 

باید میگفت بعدم ینی چی که شمارو دعوت نکردن وقتی عقد کردی و همسر رسمیشییا دعوت بودین و همسرتون دلش نخ ...

فک کنم دعوت بودم و همسرم دلش نخواسته منو ببره

با توجه به شناختی که ازش دارم این احتمال بیشتره

تو دوران عقد وقتی می‌خواست بره جایی بهت نمیگفت؟

اصلا خیلی چیزا رو بعدا می‌فهمیدم اون کارو کرده ولی به روش نمیوردم 

کلا اینو رو خودت کار کن گلم تا نرید زیر یه سقف طوری که می‌خوای باشید نمیشید برید زیر یه سقف همه چی طبق روال خیلی عادیش پیش می‌ره 

2810