2777
2789
عنوان

اکسم را به خودکشی تهدید کردم تا برگرده 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 72 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخام از دستش بدم قبلا با من بود پولدار بود وضعش خیلب خوب بود الان خیلیی پولدارتر شده

میگم تو بچه ای اینم دلیل نمیگی پسر خوبی بوده شخصیتش انسانیت داشته و... فقط پولش پول پرستی معلومه خیلی عقده ایی

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

نمیخام از دستش بدم قبلا با من بود پولدار بود وضعش خیلب خوب بود الان خیلیی پولدارتر شده

خدا کمکت کنه گلم. معیارهای زندگی اینا نیست عزیزم. پول خیییییییییییییییییییییلی مهمه. ولی انسانیت و عقل داشتن از اون مهمتره. پول داشته باشیم ولی عقل زندگی چرخوندن نداشته باشیم سرسوزنی که نمی ارزه هیچ. مایه دردسرم هست.

دو خطم اومدی ازش تعریف کنی راجع به پولش بود

عاشق پولشی؟

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش، زن د ...

دختر خوب چرا باید با همچین دختری ازدواج کنه

ببخشسد رک گفتم اخه خودت رک درمورد خودت گفتی🙂😐

واقعیت این هست که هیچ دوست پسر معمولی وجود ندارد ، دوست اجتماعی،  این حرفا ها فقط برای گول زدن خودتون هست .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

فقط چون پولداره میخوایش؟

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

دوست من اون نری ک میگی پدر و برادر و پسر خودتم هستندرضمن ادامه پیامشو بخون متوجه میشی حق با کیه

پدر و برادر و‌همسر خودمم لایق این نمیبینم کسی خودشو براش بکشه . 

ادامه ش هم خوندم برای کسی که رفته هرترحم خریدن و گدایی محبتی بی معناست