2777
2789
عنوان

اکسم را به خودکشی تهدید کردم تا برگرده 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 72 پست

اکستو خدا آزاد کرده 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب عنی هستی.گمشو خودت بکشکسی منو ریپ نزنهنظر شخصیمه.به شما ربطی نداره

موافق نظرتم اما کمی محترمانه ترش اومد تو ذهنم😂😂😂

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

کجاش راسته اخه دارم دیوونه میشم

حرف حق زده بهت اولا. دوما خودت هراشتباه و بلایی خواستی سرش اوردی بعد میگی برگرد؟ راست میگه اگه این رفتارا رو برای همیشه انجام بدی وقتی برای مادری کردن نمیمونه برات. خداوکیلی اگه اون این بلاها رو سر خودت میاورد میبخشیدیش؟ کاملا حرفاش حقه و چون خیر تو رو میخواسته اینا رو بهت گفته

دیگه خیانت مونده بهش نکرده باشی ؟؟

پسر مردمو دیوانه کردی

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بهش قول بده ک دیگ این کارارو نمیکنی

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش، زن د ...

پسره عاقل بوده ولت کرده تو واقعا سلامت روان نداری خدا بهش رحم کرده 

چقد بیفکر و مودی ای آخه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خودکشی برای نر ؟؟اون داره عشق و حالش میکنه و‌تو …..

دوست من اون نری ک میگی پدر و برادر و پسر خودتم هستن

درضمن ادامه پیامشو بخون متوجه میشی حق با کیه

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

2810