2777
2789
عنوان

سوگولی پارت دو 🤣🤣ادیت کردن بنگریــــــد

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 96 پست
😂😂😂😂 عزیزم سوگلی پارت اول رو دیدی

😂😂😂♥️

برم ببینم دیدم یانه 

الان میام میگم😅😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@toranjbano @بلندپروازمنطقی

😂😂🤣🤣

نکن دخترم، این بیچاره ها گناه دارن 🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😂😂😂😂فداتشم چک‌کن

خدا نکنه قربونت برم

اره دیدمش عزیزم😍♥️🌱

مثل همیشه کارات بینظیرن

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

😂😂🤣🤣نکن دخترم، این بیچاره ها گناه دارن 🤣🤣

😂😂😂😂😂اگر بفکر حرف مردم بودن 

چاق و سبیل دار عکس نمیگرفتن😂 

خوشکل عصرش بود لامصب😂😂😂

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

خدا نکنه قربونت برماره دیدمش عزیزم😍♥️🌱مثل همیشه کارات بینظیرن

خیلی دوستت دارمممم 🙈💜👽👽👽

چخبرا

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

😂😂😂😂😂اگر بفکر حرف مردم بودن چاق و سبیل دار عکس نمیگرفتن😂 خوشکل عصرش بود لامصب😂😂😂

😂😂🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط اون یونیکورنه

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
خیلی دوستت دارمممم 🙈💜👽👽👽چخبرا

من بیشتر من خیلی بیشتر🥺♥️😍🌱😘

اخرین تاپیکمو ببین میفهمی چخبره😅

@نیکوتین_من @سناافسون @لالاله_واژگون @پادیلانتوس @محب_المهدی

👍👌👌چه جالب شده؛ رنگ موی سوگولی اولی بدجور به دلم نشست.😄

سپاسگزارم که تگم کردی؛🙏🙏💖💖

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
2810