2777
2789
عنوان

به وقت عروسی⌚️🍻☕️

| مشاهده متن کامل بحث + 25970 بازدید | 1133 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایدای من ❤💋😍هر روز بیشتر عاشقت میشم❤

لزبینی؟

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
بههه ننه😍چطوری خوبی خودتت

مرسی فداتشم 

عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃                    اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العاده‌ای😊         حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن.         به پوستت برس💆🏻‍♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العاده‌ای❤️

بسلامتی😂

واااااااااااااااااااااااااااااااایییییییی ریدم 🤣 امتحان عربی دادم زعد خیلیی ریده بودم خیلی بعد اومدم خونه هی مامانم گیر داد که چندمیشی خوب بود یا نه ۲۰ میشی یا ن و اینا 

بعد من خیلی ناراحت بودم اون روز بوداا😂 بعد گفتم مامان پایین ۱۵ اینا بعد مامانم گفت بهار خدا شاهده پایین ۱۸ شی  ،تمام ملاسا و اینا که میری کلااا کنسل 😂😂یعنیا بدبختتت میشدم بدبخت 

امروز ۱۸ شدم تو آسمونا بودم با اینکه ۲۰ نشدما ولی خب …بدک نبود حداقل تو کوچه نمیخوابم🤣🤣

سلام شاملو 🤌💙منم عشقِ این خانومام 😜@لیلا_۷۰ @دختران_تابستان @mary2772 @مامان،مهدیار2 البته خو ...

عشق منی 💋💋💋💋💋💋 فدات بشم منی ، قربونت بشم منی، اجی خودمیییی😍😍😍😍😍😍😍😍 

عشق منی 💋💋💋💋💋💋 فدات بشم منی ، قربونت بشم منی، اجی خودمیییی😍😍😍😍😍😍😍😍

جووون جوووننن بوسیدمت 😙😙😙😙

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

لزبینی؟

سلام عزیزم❤️

ن من و @وحشی_تر_از_بافقی67   باهم شوخی داریم ولی عشق منهههه😂💔👌🏻ن از اون نظر ک فکر کنی

بعد این تاپیک این سوال و هزار نفر ازم پرسیدن😂

دیگه دارم نمیتونم این همه شکستن قلبمو هندل کنم😕💔

سلااام چیطورین 

بچها کجایین بیایین منم ببرین 

@ملکه455منم      @اوج_آسمان      @معدهعصبی10    

@چرچیلم    

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

2810