2777
2789
عنوان

کوبیدم رو دست پسرم مداد دستش بود رفت تو پاش

| مشاهده متن کامل بحث + 9599 بازدید | 232 پست
سلامچرا خبری ازت نیستخوبی

چون دستش رو شد فعلا روش نمیشه بیاد تا آبا از آسیاب بیافته

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی واقعا طرف پول دار میاد میگه من بدبختم ؟؟؟

نمیتونم چی بگم والا

اگه واقعا نیازمند خدا بهش کمک کنه اگه نه ک ...

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
یعنی واقعا طرف پول دار میاد میگه من بدبختم ؟؟؟نمیتونم چی بگم والااگه واقعا نیازمند خدا بهش کمک کنه ا ...

نه پولدار که نیست، مشکلاتش واقعیه فک میکنم

اما بجای اینکه بره کار کنه و پول در بیاره میاد اینجا هر سری با یه بهانه‌ای اه و ناله می‌کنه تا بچه ها دلشون بسوزه برن پی وی و براش پول واریز کنن، یبار لوازم تحریر بچه ش، یبار کادوی تولدش، یبار لباس زمستونی، حتی برای خواهرزاده ش که پدرش فوت شده هم انگار پول گرفته از کاربرا 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

واقعا براش متاسفم 

همه میگفتن شماره کارت میده باور نکردم

چند روز پیش بهش پیام دادم گفتم شماره کارت بده برات پول بزنم فورا داد

این کاربری هم تعلیق نشده 

تازه یه کاربری جدید داره ک تاپیکی نزده هنوز این همه سیمکارت از کجا میاره؟؟

البته میگه واسه خواهرمو و...

توروخدا اینجور آدمارو دنبال نکنید اه

واقعا براش متاسفم همه میگفتن شماره کارت میده باور نکردمچند روز پیش بهش پیام دادم گفتم شماره کارت بده ...

اگه شات داری بذار تا کاربرا ببینَن گولشو نخورن دیگه، یا اگرم میخوان کمک کنن آگاهانه باشه نه فقط از روی دلسوزی 

یه کاربر دیگه ام هست قشنگ مشخصه میاد ناله میکنه تا بهش کمک کنن، اما حیف آدم میترسه بگه 

دارم ولی بنظرت درسته که شات بذارم؟

بذار برای کسایی که میان ازش دفاع میکنن... بازم نمیدونم🤦🤦