2777
2789
عنوان

خودتون رو بزارید جای این شخص

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به دوستت داره 

من یه خواستگار داشتم دانشجو ترم آخر پزشکی 

مشاور تحصیلی و صاحب یه موسسه،یه کتاب فروشی هم داشت  درآمدشم بالای ۲۰۰تومن بود 

ولی من ترجیح دادم مهاجرت کنم و درس بخونم 

۱۰ سال اختلاف سنی زیادی نیست

به نظر من درس و کار همیشه هست موقعیت خوب و پسر خوب گیر نمیاد بعدناااا با سیاست اگر خاست میتونه سر کار بره اما خب منم که کارشناسی ارشد گرفتم با شرط معدل دلم نخاست کار کنم چون نیازی نبود تو خونه از کناره فرزندم بودن خیلی لذت بردم از اینکه پیش این و اون نسپردمش و مهد نبردمش هرروز که روحیه اش خراب بشه منم اوایل ازدواجم سنم کم بود میگفتم حتمااا کار و درس ولی دیدم واقعا زندگیم و آرامشم مهمتره

مینونم بپرسم براچی؟

والا من درس می خونم که کار پیدا کنم بعد پول دربیارم که بتونم خودمو ارتقا بدم و بعد ازدواج خوبی بکنم

اگه بقیه ی شرایطش اوکی باشه که این واسه من میشه راه میانبر  

حالا شاید بقیه نظر متفاوتی داشته باشن

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

من باشم واسه طرفم توضیح میدم که شغل واسه من صرفا منبع درآمد نیست و به من احساس پویایی و مفید بودن میده و اعتماد به نفس میگیرم از داشتنش در ادامه بهش میگم مسئولیت پذیریش واسه اینکه مخارجم رو تامین میکنه واسم ارزشمنده و من دوست دارم از ایشون پول دریافت کنم حقوق من فقط جنبه یه پس انداز جزئی رو داره توی زندگی.

اگه قبول کرد که مشخصه آدم معقولیه ولی اگه قبول نکرد احتمالا یک آدم دیکتاتوره که حرف حرف خودشه واسه همینم دنبال دختر ۱۰ سال کوچیکتر میگرده😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿