2777
2789
عنوان

بچه بیارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رو خدا اون طفل معصومو بدبخت نکن

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

همه اون مشکلات همسرت رو که گفتی بعد بچه دار شدن ضرب در هزار کن

اول بزار یکم زندگیت رو روال بیفته

کی گفته ممکنه بچه دار نشی این حرفا چیه 

پس فردا که تو یا شوهرت اعصاب نداشتین با بچه رفتار کنید همونا بهت میگن چرا زود اوردی

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

منم اوایل زندگیم اونقدر تفاهم نبود دوسال و نیم اقدام نکردم گفتم باید هرروز بگردیم سفر بریم و هروقت تفاهم بوجود امد بچه میاریم بعد یکسال بین مون همه چیز اروم شد ولی گذاشتم بگذره بعد اوردم ..بااینحال گاهی میگم هنوزم زودبود

بچه این قابلیت داره که یک زندگی آروم و عاشقانه رو تبدیل به پر از تنش کنه 

یا بهتر بگم پدرمادر اروم رو به مرز عصبانیت برسونه 

حالا تو ک شوهرت خودش نصف راه رفته از بداخلاقی فک میکنی با هررفتار اشتباه بچه چه واکنشی نشون میده

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

میدونی اینایی که اینارو میگن هیچوقت صلاحتو نمیخوان

میگن که یه وقت چیزیم شد بچه داشته باشی پات گیر باشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نه نیار

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

تا وقتی که تکلیفت با زندگیت مشخص نشده نه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

هنوز باهم کنار نیومدین  بعد میخوای بچه بیاری؟ نکنی که بیچاره میشی ببین بچه درسته شیرینه ولی زندگیت رو از یه طرف صد برابر سخت تر میکنه ها اعصاب خوردی ها ده برابر میشه تو شبا همش بیداری اونو نگه میداری روز دیگه حوصله خودتم نداری تا اون شوهره دهنش باز بشه منفجر میشی. مخصوصا اگه وضع مالی تونم خوب نباشه که دیگه هیچی. به هر حال نکن خواهر من حرف هم نوعت رو گوش کن 

ماهی خانوممم