2777
2789

بعضا کلی نعمت داری که وثتی از دستشون یدیم میفهمیم خوب بودن 

گاهی هی میگیم چون به فلان ارزو نرسیدیم حالمون بده وزندگیمونو دوست نداریم 

یا قدر داشته هامونو نمیدونیم 

قدر خانواده اطرافیان تجربیات سلامتی و ....

چیکار کنی ادم کوری نباشیم؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مثلا من چنروزی خونه نبودم خونه ای ک همش غر میزدم اه چقدر کار دارم چرا کاراک تموم نمیشه به بحثی شد رفتم خونه مامانم دوسه روزی. دلم واس خونه خودم تنگ شد حتی واسه کاراش

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

مثلا من چنروزی خونه نبودم خونه ای ک همش غر میزدم اه چقدر کار دارم چرا کاراک تموم نمیشه به بحثی شد رف ...

اره منم وقتی سرما میخورن یا با کسی دعوام میشه قدر رابطه ام یا سلامتمو میفهمم 

دوست دارم قبل اینوه اتفاقی بیفته از داشتن داشته هام لذت ببرماما نمیدونم چطوری 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم وقتی سرما میخورن یا با کسی دعوام میشه قدر رابطه ام یا سلامتمو میفهمم دوست دارم قبل اینوه اتف ...

هرروز شکر گزاری کن

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه