2777
2789

نمیدونم مقصر منم یا اون امروز چند روزه نتونستم با خودم کنار بیام عصبی ام شوهرم قبلا خیلیییی خوب بود بهم کمک می‌کرد الان با اینکه 8 هفته حاملم حالم بده هیچکاری برام نمیکنه تو خونه کمک نمیکنه (بچه دوممه) امروز سر کار نرفت سر خیابون تو کافه بود گفتم بیا پیش پسرمون بمون من برم تا درمانگاه فشار بگیرم اومد رفتم ی ربع بعد زنگ زد کارت تموم نشد بیا دوستام منتظرن بریم حرف بزنیم من پشت تلفن گفتم فشارم بالاس آقا ب پشمش نبود اومدم خونه باز هیچی نگفتم تا ظهر ک اومد خونه حسابی دعوا کردیم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

حق داری والا 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونم همچی رو وسط کشید از کمک ب بابام بگیر تا تو الی بلی منم فوقش دادم داد زدم اونم یدونه کشیده بهم زد من هق هق گریه دوساعت بحث کردیم منم از لج گفتم این برو نمیخوام تو زندگی کمبودامو نتونستی جبران کنی بچه دوم میخوام چیکار 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
2805

دارم میمیرم هر سری کلی حرف بیخودی میزنه راهشو میگیره میره امسال تابستون چند روز رفت برای بابام کار کرد خونه سازی 20 میلیون هم بابام داد هزار دفعه منت گذاشت امروزم کشید وسط

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
2810