2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روستا رو نمی‌دونم 

اما زن عمو و عموی من که الان بازنشسته هستند 

یک خونه تو شهر داره 

یک خونه تو شهرک دارند 

یک خونه باغ هم دارند و به تازگی خریدند

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

شرایط اقتصادی واقعا سخته ولی اگر دوتا معلم باشین درسته حقوق واقعا کمه از اونجایی ک پدر و خواهرم معلم هستن ولی درکنار همدیگه و به مرور میشه یه زندگی نرمالو ساخت عزیزم اگر درکنارش بتونید وارد شغل ازادم بشین ک عالی میشه

حال خوب:)

تو روستا مخارج نسبتا کمتره .

بعدم پولدار تا منظورتون چی باشه 

اگر از خیلی سال پیش زندگیشون و شروع کرده باشن که دیگه حتما الان تونستن خونه و ماشین متوسط داشته باشن و زندگی معمولی 

آره عزیزم حقوق یه نفر رو بخورم حقوق اون یکی دیگ رو وام بردارند قسط بدن ، همش وام بردارین سرمایه گذاری کنید مثل زمین بخرین اگ تونستین زمین کشاورزی بخرین برا پول دار شدن میشه هر کاری کرد فقط شم اقتصادی میخاذ اونم ک میگی هردوتاتون اقتصادین

پولدار که نه 

مثلا اگه یکی تون یه ارگان دولتی دیگه بود آره میشد ولی فقط با اکتفا به معلمی نه

اگه در کنار معلمی کلاس بزارین و شغل دوم قطعا میشه خیلی از اطرافیانم هستن حالا با کلاس فوق برنامه یا شغل دوم وضعشون خیلی خوب شده

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

2810