2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لصلش با پونه هستبخدا من بچه هامو چندساله دکتر نبردم از وقتی این پونه رو یاد گرفتماره پودرا خوبه ماست ...

ببخشید ولی من شنیدم که پونه برای آلرژی ضرر داره

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘
ببخشید ولی من شنیدم که پونه برای آلرژی ضرر داره

آلرژی ای که از نوزادی باشه بله

من خودم سه تا بچه ی آلرژی بزرگ کردم هرکدوم یه مدل بودن

ولی 

بچه ی اسی سیستم ایمنیش ضعیفه نمیتونه  جلوی ویروسارو بگیره 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
آلرژی ای که از نوزادی باشه بلهمن خودم سه تا بچه ی آلرژی بزرگ کردم هرکدوم یه مدل بودنولی بچه ی اسی سی ...

خب برای بچه ای که هم از نوزادی آلرژی داشته و هم تازه آسم گرفته چی خوبه؟

آلرژی ای که از نوزادی باشه بلهمن خودم سه تا بچه ی آلرژی بزرگ کردم هرکدوم یه مدل بودنولی بچه ی اسی سی ...

پسر من از نوزادی آلرژی ب پروتئین گاوی داشت شیرخشک مخصوص میخورد ولی بعد اینکه غذاخور شد پرهیز نداشت چون علائم حساسیت ش فقط ب صورت پوستی بود خودشو میخاروند

از پارسال ک رفت مدرسه هر وقت سرما میخورد سرفه های بدی میکرد که یک ماه پیش ک بردمش متخصص آلرژی تست گرفت و گفت آسم داره

حالا اسپری بینی و دهانی داده ک ۲ماه استفاده کنه و پرهیزای غذایی داده و بعد ۲ماه دوباره ببرمش پیشش

خب برای بچه ای که هم از نوزادی آلرژی داشته و هم تازه آسم گرفته چی خوبه؟

رعایت رژیم!!!!!

هرچند دیره ولی باید آلرژن هارو یمدت نخوره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
پسر من از نوزادی آلرژی ب پروتئین گاوی داشت شیرخشک مخصوص میخورد ولی بعد اینکه غذاخور شد پرهیز نداشت چ ...

عزیزم ناراحت نشیا ولی اشتباه کردی رژیمشو رعایت نکردی

بچه هایی که رژیمو نگیرن یا دچار زخم روده میشن یا آسم

دکترش درست گفته یه مدت پرهیز کنه

من نمیدونن رژیم دکترش چیه ولی اینارو بهش نده

ماکارانی.رشته سوپ.رشته آش.گوشت گاو و گوساله.مرغ صنعتی.چای سیاه و سبز.تمااااام موادی که کارخونه ای هستن یعنی نگه دارنده دارن.لبنیات گاوی.رب فقط خونگی

ترشی شوری تندی نخوره یعنی هرغذایی متعادل باشه براش

هرشب ده تا بادوم بخیسون تا آنزیماش آزاد بشه فرداش هر یک ساعت بده یکیو انقد بجوئه مثه ادامس تا آب بشه یه دودیقه طول میکشه

هرروز عسلو آبلیمو طبیعی قاطی کن وقتی حل شد جوشانده ی آویشن و شیرین بیان بریز روش بده بهش

پروبیوتیک بگیر حتمااااا بهش بده

عزیزم ناراحت نشیا ولی اشتباه کردی رژیمشو رعایت نکردیبچه هایی که رژیمو نگیرن یا دچار زخم روده میشن یا ...

درسته حق با شماست واقعا نمیدونستم

این چیزارو ک گفتین دارم رعایت میکنم فقط رشته آش چرا خوب نیست؟

برای عسل هم دکترش گفت نده چون از گرده ی گل هست آلرژی زا هست

پروبیوتیک چی باشه؟؟؟

درسته حق با شماست واقعا نمیدونستماین چیزارو ک گفتین دارم رعایت میکنم فقط رشته آش چرا خوب نیست؟برای ع ...

نمیدونم والا دکتر گفت

حتما چون ارد نپخته رو خمیر میکنن خشک میکنن🤷

عسلو من از حدود شش ماهگی دارم میدم کلا رفلاکسشو با عسل خوب کردم.یواش یواش عسلو کم کردم دیروز بهش ندادم از ظهر تاشب شیر نخورد

دوباره شیرو باعسل دادم اشتهاش باز شد،البته عسلش کمه رو طعم شیر اثر نمیزاره یه بند انگشت حل میکنم تو اب میریزم تو نیم کیلو شیر ولی عسلش اصله اصله کیلو ششصد گرفتم

اگه با لبنیات مشکلی نداره پدی لاکت خوبه.دوغ پروبیوتیکم سوپریا دارن خوبه