2777
2789
آره واقعا منم روزگارم مثل شماست

یک هفته نرفت مدرسه صبر کردم خوب شد رفت بعد از چهار روز باز مریض شده باز انروز نرفت مدرسه اون ازمایش هم باید ا قبلش انتی بیوتیک و بعضی دارو ها نخورده باشن ترجیحا سرما هم نخورده باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفت سالشه از پتج سال و نیمگی تو بعضی از سرماخوردگی هاش تنفسش تند میشه و افت اکسیژن داره کلی دارو کلی ...

تاحالا پروبیوتیک بهش دادی؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
این سرماخوردگی اینجوریه بازگشت داره پسرمنم اونجوری شد

😢😢😢😢چقدر طول کشید کامل خوب بشه؟تورو خدا علایمش میگی؟پسر من اول سر درد و چشم درد و سرفه و گلو درد و بعدم که واکنش الرژیک ریه ها و تنفس تند 😢😢بعد خوب شد فقط خلط پشت حلق داشت گاهی صداشو صاف میکرد باز بعد از سه چهار روز گرفتگی بینی و خر خر شب بعد هم ابریزش بینی و سرفه پسر شما چطور بود؟؟؟

نه چی هست؟؟

سرچ کن تو اینترنت راجبش بخون

حتمااااااا بهش پروبیوتیک بده

چند صفحه ای از تاپیکاتو خوندم

یکم از حساسیتت کم کن

قانون جذب الکی نیست

اینقدر دلهره بچه‌ رو نداشته باش

از این به بعدم تا فهمیدی داره مریض میشه

عسلو آبلیم‌و قاطی کن بعد که حل شد جوشونده پونه بریز روش روزی سه استکان بده

شب مونده هم نده

لبنیات هم کمتر بهش بده

بادوم بزار از شب بخیسه تا آنزیماش فعال بشه

هر یه ساعت بده یکی بجوئه تا حل بشه تو دهنش

پروبیوتیک هم فراموش نکنی

یکی دوماه دیگه نتیجه رو بهم بگو

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
سرچ کن تو اینترنت راجبش بخونحتمااااااا بهش پروبیوتیک بدهچند صفحه ای از تاپیکاتو خوندمیکم از حساسیتت ...

ممنون پرو بیوتیک از این پود ها بگیرم؟؟ماست پرو بیوتیک خوبه بگیرم روزی دوبار بدم؟عسل و ابلیمو که الان چند ماه هر صبح ناشتا میدم ولی بدون بدونه تا حالا که اثری نداشته ممنونم

😢😢😢😢چقدر طول کشید کامل خوب بشه؟تورو خدا علایمش میگی؟پسر من اول سر درد و چشم درد و سرفه و گلو درد ...

عزیزم ببخشید دیر جواب دادم.روزاول سردرد وتب ازروز دوم بدن دردو بی حالیم بهش اضافه شد ۴روز طول کشید یکم خوب شد بعداز سه روز یکم سرفه میکردومیگفت گلوم درد میکنه .الانم خوبه خدارو شکر ولی ازظهر سرفه  میکنه بازم

ممنون پرو بیوتیک از این پود ها بگیرم؟؟ماست پرو بیوتیک خوبه بگیرم روزی دوبار بدم؟عسل و ابلیمو که الان ...

لصلش با پونه هست

بخدا من بچه هامو چندساله دکتر نبردم از وقتی این پونه رو یاد گرفتم

اره پودرا خوبه ماستم خوبه دوغ پروبیوتیکم خوبه

چندماه بده 

انتی بیوتیکم نده همین پونه هم تب بره هم سیستم ایمنی رو قوی میکنه هم انتی بیوتیکه معجزه ایه براخودش

2810