2777
2789
عنوان

پدرو دختر دوتایی رفتن رستوران 🤓🤓

7681 بازدید | 135 پست

الان دیدم دخترم دیر کرده از مدرسه نیمده هنوز رنگ زدم به همسرم میگم باران دیر نکرده نبمده میگه رفتم مدرسه دنبالش  الانم اومدیم رستوران غذا میخوریم 😃ارتباطش با دخترم فوق العاده اس فشنگ  داره جوری قدم برمیداره که دراینده راه رو برا پسرا ببنده که از کمبود محبت دخترا سو استفاده می‌کنن تنها باهام کافه میرن ، فروشگاه می‌رن و خرید ….. درهفته میبرتش مغازه خودش خوشحال حداقل این درک داره که با دختر باید چطور رفتار کرد خیلیا اون محبتی که به پسرشون دارن به دختر شون ندارن همین میشه دخترایی تحویل جامعه میدن بی اعتماد به نفس کمبود محبت که با اولین نگاه جنس مخالف میرن سمتش 

حرف زدنش هم که کمتر از زندگی و نفس نیست از لحاظ خریدم تقریبا هرچیزی درتوانش باشه براش میخره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانلود یمی ازین شوهرا برا من و یکی ازین بابا ها برا دخملم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

اوخی🥺🥺😊

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

اسی ناهارچی پختی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

چه قشنگ،پدر منم اینطوری بود باعث شد الان بهترین و عاشقترین مرد رو انتخاب کنم برای ازدواج

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡