2777
2789

بحثم با افراد معتقده.....

من درگیر بیماریم و کاری از دستم برنمیاد من دلم به توسل به فاطمه زهرا س روشنه و شفاعت ایشون.... اما خب دعام براورده نمیشه

میشه شما یک توسل کوچیک برام بکنید 😪😪 حالم بدههه 

ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من شنیدم نذر نمک برای حضرت زهرا خیلی جواب میده . البته اینم در نظر بگیر که دعا و ندر خوبه ولی لزوما تقدیر همیشه اونی نیست که ما فکر میکنیم شاید این مریضی مصلحت شما باشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من شنیدم نذر نمک برای حضرت زهرا خیلی جواب میده . البته اینم در نظر بگیر که دعا و ندر خوبه ولی لزوما ...

واقعا با نهایت احترام مصلحت اینا را دیگه نمیتونم درک کنم چون خیلی حالم بده .....😞💔

ممنون از شما

ببین من خودم ازش حاجت گرفتم یکبار 

صلاحم نبود اما بهش رسیدم 

کربلا که بودم مسجد ایرانی یک سید گفت اگر گره ای تو کارتون هست یا آرزویی دارید برآورده نمیشه 

هرچقدر میتونید به یکی از ائمه معصوم فرقی نمیکنه کی باشه به هر کدوم که ارادت دارید صلوات هدیه کنید 

من سه هزارتا صلوات به حضرت رقیه هدیه کردم و حاجت گرفتم شما هم امتحان کن 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

ممنونم

صلوات ها رو پشت سر هم بدون وقفه فرستادم 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

واقعا با نهایت احترام مصلحت اینا را دیگه نمیتونم درک کنم چون خیلی حالم بده .....😞💔ممنون از شما

متوجه ام چه حالی داری منم مریضی سخت چشیدم و میتونم درکت کنم اما شنیدم همین بیمار شدن باعث میشه گناهانت بریزه 

یا اینکه ممکنه به درجه معنوی بالاتر برسی 

سلام ببخشید چه چله ای دارید ؟

سلام .

هنوز شروع نکردیم . ولی اولیش قراره زیارت عاشورا باشه به نیت یکی از برادر های شهید 

دومیش هم احیانا دعای یستشیر ... آرامش فراوانی میده به روح و جسم 

عزیزم من در یک منبع معتبر خوندم که اگر کسی هر روز بین الطلوعین 500صلوات به نیابت از امام زمان عج به پدرشون امام عسکری هدیه کنه و بر این کار مداومت داشته باشه ، تمام امور زندگیش مرتفع میشه

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
2810