2777
2789
عنوان

بچها دیشب تو عروسی😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 25 پست
من دسته گل و انداختم یه دختر یازده ، دوازده ساله گرفتشآخه یکی نبود بگه لامصب تو اونجا چیکار میکردی � ...

جررر😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
من دسته گل و انداختم یه دختر یازده ، دوازده ساله گرفتشآخه یکی نبود بگه لامصب تو اونجا چیکار میکردی � ...

ما گل پرت نمی‌کنیم به جاش مجردا میان موقع حنا شمع میگیرن میچرخن دور عروس الان فکر کن جمعا سه تا بزرگ نبود همشون بچه بودن حنا دست من حنا بندان دایی م بود اون وسط داشتم کرم میریختم میگفتم سال دیه عروسی اینا قرارع دعوت بشیا کلا 11 سالشون نمیشدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما گل پرت نمی‌کنیم به جاش مجردا میان موقع حنا شمع میگیرن میچرخن دور عروس الان فکر کن جمعا سه تا بزرگ ...

چ باحال😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
اصلا خیلی باحاله مثلا وقتی عروس میاد خونه پدر شوهرش باید تخم مرغ و نعلبکی بشکنه اگه بار اول بشکنه به ...

😂😂😂😂

روز پاتختی هم ی رسم دیه بود برای ما نیستا برای یکی از فامیلامون بود ک ی شال میزارن سر عروس خواهر شوهر اونو بر میدارع باهاش می‌رقصه و شاباش جمع می‌کنه و آخرش سر عروس می‌کنه اون شالو پولام داد داد نداد برای خودشه

روز پاتختی هم ی رسم دیه بود برای ما نیستا برای یکی از فامیلامون بود ک ی شال میزارن سر عروس خواهر شوه ...

😅😁😠

😂😂😂😂

من خودم بار اول شکستم بعد ی سینی گذاشته بودن پام نصفه رفت روش داشتم میوفتادم عموم گفتش جو گرفتت نخوری زمین بعد شکستن هم به شوهرم می‌گفت ک وای وای بد بخت شدی قرارع سرت شکسته بشه 😂😉

من خودم بار اول شکستم بعد ی سینی گذاشته بودن پام نصفه رفت روش داشتم میوفتادم عموم گفتش جو گرفتت نخور ...

😂😂😂😂😂😂