2777
2789
عنوان

پیام شوهرم ب ی خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 48 پست
فقط تو روخدا دختر تو با اون مرتیکه به اصطلاح پدر تو این دنیا تنها نزار

چندماه پیش رفته بوذم برا طلاق اومد دخترم ازم گرفت خانواذم ازم حمایت نکردن گفتم این شیشه ای بچمو میمشه نزارین ببرنش خونسرد گفتن بزار سرش ببره بچه خودشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاشو‌ برو‌ جون اون بچه رو نجات بده دخترت داره دچار مشکلات شخصیتی و افسردگی‌ میشه هاااا پسفردا که بزر ...

کحا برم پیش خانواده نفهممم همونایی ک بچمو دادن بشوهرم شیشه ایم  جلو چششون شوهرم دخترمو ازمم گرفت

2805
اینو ب خانواذم گفتم گفتن هرجا باشی پیدات میکنیم با گیسش میکشوندیمت خونه گفتن فرذا مردم میگن رفته خون ...

خب بگو شما منو به دنیا اوردید مثلا بچه تونم فقط از خونه پرتم کردید بیرون الانم مشکل دارم منو تو خونه راه نمیدید خونه مستقل هم نگیرم پس خودمو بکشم

بهشون بگو دورازجونت میخوای خودتو بکشی بترسون خانواده اتو

اگرم میگن بیا ولی بعد طلاق زندانی تو خونه قبول کن کم کم کوتاه میان

عزیزم اصن طلاق اینی ک میگن نیست من خودمم از، طلاق این کلمه میترسم چون خانواده هااینجوری توذهن انداخت ...

گاهی میگم برم ی اتاق اجاره کنم اما یاد خانوادم میفتم میترسم

خب بگو شما منو به دنیا اوردید مثلا بچه تونم فقط از خونه پرتم کردید بیرون الانم مشکل دارم منو تو خونه ...

باورت شاید نشه اما مامان بهم گفت خودکشی کن راحت شو

کحا برم پیش خانواده نفهممم همونایی ک بچمو دادن بشوهرم شیشه ایم جلو چششون شوهرم دخترمو ازمم گرفت

عزیزم شما الان باید بجنگی جلو همه وایسی بری بشی بلای جون همون خانوادت حتی اگه از خونه بیرونت کردن هم بچسبی به زمین بگی تکون نمیخورم   بمونی تو‌ خونشون مجبورشون کنی حمایتت کنن 

نباید منتظر محبت بمونی اینا این چیزا حالیشون نمیشه 

خدابهمه صبر بده بااین جامعه ای ک دائم داره ب جنس زن اسیب میزنه وهیچ قانونی هم وجو نداره

واقعا خدا صبر بده به ما خانومهای پاک دامن که با هر مشکلی سر زندگیمون  هستیم مگر مثل این خانم عزیز پای جونش در خطر باشه،طلاق بگیره.

وقتی بعضی از هم جنس های خودمون بهمون رحم نمیکنند و بخاطر پول بخاطر چه میدونم چیزای دیگه میان زندگی دیگرون آوار میکنند و بچه هاو زندگیا رو داغون میکنند، خدا همرو یک عقل درست حسابی بده وبه راه راست هدایت کنه.. واقعا خدا به همه صبر بده

مشکلشون حرف مردمه

برو بهشون بگو من با این سنم خدای نکرده دور از جون سرطان بگیرم ( انشالله اینطور نیست فقط خانواده ات رو بترسون) بگیرم و خرج دوا درمونم که اون مرد بیغیرت نداره بده شما میخای جواب بچه ی طفل معصوم ۴ ساله ام رو بدین... برو کمی منطقی با خانواده ات حرف بزن بگو چکار میکه بعد خودشون انشالله بیان طلاقت رو بگیرن،از مهریه ات هم نگذر از حضانت بچه هم نگذر چون پدرش صلاحیت حضانت دختر نداره بچه تا ۷ سال اول زندگیش پیش مادرشه،بعد با پول مهریه یک خونه بگیر و اجاره بده.

انشالله خدا هرچی صلاحت هست برات رقم بزنه ولی فکر و حرف خودکشی زن.

2810