2777
2789
عنوان

پیام شوهرم ب ی خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 48 پست

خانوادت رو ول کن خودت برو سر کار سرمایه جمع کن وقتی سرمایه جمع کردی یه سرپناه بگیر برا خودت طلاق بگیر از شوهرت دست بچتو بگیر برو به فکر خودکشی هم نباش هر کسی یه جوری داره تو زندگیش عذاب می‌کشه تو یه مادری به فکر دختری که ازت به جا میمونه و می افته زیر دست پر معتادش باش مرد معتاد رو نمیشه درست کرد حالا که دیگه خیانت جنسی هم کرده سرمایه جمع کن سرپناه پیدا کن بدون کمک گرفتن از خانودای که حامیت نیست طلاق بگیر از این مرد خودتو راحت کن تو و دختر کوچولوت دوتایی زندگیتونو بسازید

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نشون دادم میگن فقط برنکرد تو‌خونه اگر برگشتی قفل میشی تو‌خونه

چراخودتو بسوزانی ودخترتو تنها تواین دنیای بی رحم با یک پدرشیشه ای تنهابذاری

دنبال کار وجمع کردن پول باش برومستقل شو بچه نیستی که مامان بابا بخواهی 

حالا خودت مادری پس مادری کن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

2805

جقذ سخت عزیزم خدا ابنجور خانواده هارو لعنت کنه

شما چرا اصلا به خانوادت میگی برو درخاست طلاق بده به کسیم مگو بزار کم کم دادگاه بفهمه معتاده جندساال بعد جکم طلاقت میاد

پیش خانوادت نرو

برو خودت کار کن یه جارو اجاره کن با بچت زندگی کن 

اونی ک تو میکی اسمش خانوادس نیس 

نشون دادم میگن فقط برنکرد تو‌خونه اگر برگشتی قفل میشی تو‌خونه

ازین حرفا نترس ب دخترفامیل ماهم اینجوری میگفتن ولی اون طلاق گرفت  با ی بچه کم کم خانوادش دلشون برحم اومد بخداقسم ی پسر مجرد هم اومدخاستگاریش و بابچه قبولش کرد والان خوشبختن

چراخودتو بسوزانی ودخترتو تنها تواین دنیای بی رحم با یک پدرشیشه ای تنهابذاریدنبال کار وجمع کردن پول ب ...

اینو ب خانواذم گفتم گفتن هرجا باشی پیدات میکنیم با گیسش میکشوندیمت خونه گفتن فرذا مردم میگن رفته خونه مستقل گرفته ک فقط خرابکاری کنه

اینو ب خانواذم گفتم گفتن هرجا باشی پیدات میکنیم با گیسش میکشوندیمت خونه گفتن فرذا مردم میگن رفته خون ...

نیاز نیست به خانواده ات بگی 

هیچ ببخشید کاری نمی اونند بکنند میتونی ازشون شکایت کنی مملکت قانون داره 

بالای هجده سال هستی هیچکس نمیتونه ازت شاکی بشه جز همسرت که اونم باید بری برای طلاق اقدام کنی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

چیزای تجربه کردم تو توهم ازش ک فقط خدا میدونه

پاشو‌ برو‌ جون اون بچه رو نجات بده 

دخترت داره دچار مشکلات شخصیتی و افسردگی‌ میشه هاااا 

پسفردا که بزرگ شد میفهمی چقدر تروما و مشکلات داره 

2810