2777
2789
عنوان

پیام شوهرم ب ی خانم

853 بازدید | 48 پست

یبار پیام شوهرم با ی زن .جن.ده دیدم ک قیمت گرفته بود

خلاصه دعوامون شد شوهرم قسم خورد ک فقط قیمت گرفته اما من باور نکردم اینم بگم شوهرم مفنگیه و شیشه ای خلاصه ۶ماه یبار میاد سمت من  رابطش در حد۱دقیقه نمیشه یعنی اصلا نمیشه گفت رابطه  میگن معتادا میل جنسی ندارن نمیدونم شایذم این خودش جا دیگ تخلبه کرده

بعد مدتی یهو عفونت شدیذ گرفتم رفتم گفت این عفونت مقاربتی یعنی شوهرت با کسی رابطه رابطه داشته و بتو سرایتش داده حتی گفتت مطمن باش این عفونت زیاد زگیل تناسلی داخلی داری حالا منتظر جواب ازمایشم

خدا از خانوادم نگذره چقد گفتم طلاق میخام گفتن خفه ابرمون میبری تو شهر ما جوش جوری ک‌میگن هرک طلاق گرفته جن.دس حمایت خان‌وادم نداشتم الان بشدن لگن درد رحم درد پا درد دارم اگ جواب ازمایش بد بیاد چی  دخترم۴سالشه بعد جواب ازمایش میرم برا طلاق اگ خانوادم گفتن نه تصمیم گرفتم نفت بریزم رو سرم خودکشی کنم من پاک موندم برا زندکیم تلاش کردم بارها انداختمش کمپ الان من من چرل تاوان کثافت کاری شوهرم پس بدم پس عدالت کجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم اصن طلاق اینی ک میگن نیست من خودمم از، طلاق این کلمه میترسم چون خانواده هااینجوری توذهن انداختن اما کاهی رفتن بهتره ازموندنه شایدبگم اولین باره بخام بکسی بگم جداشو اما بشمامیگم تلاش کن اکر واقعا همینقد حادهس جداشو براسلامتیت... 

هررررگز این حرفتو ن تکرار کن ن فکرشا کن خودتو بکشی چیه

دختر طفل معصومتو ی لحظه نگا کن 

دلت میاد کاری ک پدرش میکنه روتوصدبرابرباش کنی و واین کاروکنی؟ 

مطمعنم قدرت جدایی وکار و گردوندن زندگیو داری مادربودن قدرت بهت میده

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

کاش بتونی سرکار بری پول جمع کنی بعد طلاق بگیری 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

طلاق بگیر بابا این ویروز یرات خیلی خطرناکه بعدم اصلا ویروس هیچی‌ شوهرت شیشه میکشه یهو‌ بزنه به سرش تو یا بچتو ناکار کنه چی؟ فرار کن ازون خونه هرکیم هرچی گفت به جهنم فقط به فکر خودتو دخترت باش

2810