2777
2789

بچم از ۱۱ تا الان گریه میکرد که خوابید الانم خودم درد دارم سزارینم شیاف هم استفاده‌ میکنم ولی خیلی درد دارم حتی با ویلچر اومدم خونه چیکار کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه بخاطر گشنگی داره گریه میکنه شیرت هنوز نیومده قطره شیر افزا بگیر مصرف کن چند روز اول سختی داره کم ...

نه شیر دارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این سوالو باید از اونایی بپرسی که اینهمه به سزارین تشویقت میکردند واز طبیعی میترسوندتت،من بعد از زایمان طبیعی خودم بچه‌مو بغل کردم رفتم نشستم تو ماشین،یعنی باور کن یک ثانیه‌ام درد نداشتم به جز درد زایمان که کمتر از یه ربع بود

این سوالو باید از اونایی بپرسی که اینهمه به سزارین تشویقت میکردند واز طبیعی میترسوندتت،من بعد از زای ...

😁 عزیزم من هنوزم میگم فقط سزارین خیلی شیک رفتم زایمان کردم اومدم 

زایمان اولم هم سزارین بود 

والا اطرافم طبیعی بودن درد شون از من بیشتره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😁 عزیزم من هنوزم میگم فقط سزارین خیلی شیک رفتم زایمان کردم اومدم زایمان اولم هم سزارین بود والا اطر ...

ههفت لایه شکمت پاره شده،امکان داره مثلاً لایه سوم یه دونه بخیه‌اش باز بشه و همیشه دیگه اون نقطه عفونت داره و درد می‌کنه،نخود آسیب دیده به خاطر آمپول ،و هزار مشکل دیگه،خواهرم پزشکی و خودش طبیعی  زایمان کرد،قبول کنیم مشکلات زایمان سزارین واقعاً زیاده،خدا ایشالا بهتون کمک کنه و قدم نو رسیده‌تونم مبارک

این سوالو باید از اونایی بپرسی که اینهمه به سزارین تشویقت میکردند واز طبیعی میترسوندتت،من بعد از زای ...

والا من سزارین بودم قد عروس ارایش کردم رفتم زاییدم خیلی راحت اومدم  خونه ؛فقط اون ساعاتی که باید ناشتا بودی اذیتم کرد.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
ههفت لایه شکمت پاره شده،امکان داره مثلاً لایه سوم یه دونه بخیه‌اش باز بشه و همیشه دیگه اون نقطه عفون ...

خدا رو شکر بیمارستانم خصوصی و خوب بود 

ممنون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40