2777
2789
عنوان

این شعر گاهی اوقات وصف شوهر منه

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 21 پست
از فامیل شوهرمفقط شوهرمو دوستدارم😍اونم بعضی وقتا... 😒💔

منم 🤣 

از همشون بدم میاد مخصوصا جاری هام و برادرشوهرام 🤣

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 🤣 از همشون بدم میاد مخصوصا جاری هام و برادرشوهرام 🤣

😂😂

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
کمک در مراسم شوهرخاله مادر زن😕😑 چ ربطی داشت ب شوهرت آخه

ببین شوهرم خیلی آشنا داره...

مثلاً برای سنگ قبر برای رستوران ... دستش هم خیلی به کمک به این و اون میره...

داییم بهش زنگ زد بعدشم رفت کمک ...

وقتی از سر خاک برگشتن من قهر کردم باهاش ...

داییمم اومده بود وقتی دید دارم سنگین برخورد میکنم باهاش گفت بابا شوهرت دستور بده صدمتری رو میبندن ... کل مشهد شوهرت رو میشناسن، بعد تو اینجوری میکنی؟

اون شب خیلی تو خلوتمون گریه کردم ... فکر کن منو دکتر نبرد رفت کمک بقیه ...

کلا اخلاقش همینه، خودشیرین نیست ها ... چون خیلی آشنا داره همه هرمشکلی براشون پیش میاد سریع بهش زنگ میزنن

شوهر منم خیلی به دیگران کمک میکنه درسته حواسش به ماهم هست ولی وقتی که برای بقیه میذاره بذای ما میذاشت بهتر بود...  همون اطرافیانم تا به مشکل میخورن اولین نفر باهاش تماس میگیرن حالا اینا مهم نیست شوهرم بخاطر مریضی پدرش یکماهه کلا اونجاست غذا تو دهنش میذاره حموم میبرتش و...  بعد  پریشب شنیدم  خواهر شوهرم به یکی  میگفت اون یکی برادر شوهرم که نصفه نصف این کارها رو هم نمیکنه با محبته...  میدونید چرا چون شوهر من کم حرفه اون همینجوری یه تک حرف میزنه...  موقع کارم که میشه فرار میکنه 

شوهر منم خیلی به دیگران کمک میکنه درسته حواسش به ماهم هست ولی وقتی که برای بقیه میذاره بذای ما میذاش ...

متاسفانه دقیقا هینطوریه و تو اکثر خانواده ها این اتفاقات میافته. 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞