2777
2789
عنوان

بنظرتون دونفرکه‌قبل ازدواج در مورد حجاب به توافق برسن

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 67 پست

اگر مرد بفهمه ناراحت نشه مهم نیست اما اگر بفهمه ناراحت بشه خیانته

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موضوعی که راجع بهش صحبت شده و مورد توافق قرار گرفته رعایت نکردنش یا سلیقه ای رعایت کردنش درست نیست ساده تر بخوام بگم یا از اول قبول نمی‌کردید یا اگر قبول کردید همه جا انجام بدید 

بله وقتی کسی حرفی رو قبول میکنه باید پاش وایسه لگه یه روز شوهره زود اومدو زنشو با مردای غریبه تو ماشین دید چه جوابب داره بده؟ هم گناهه هم خیانت

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

در مورد چادر اگر به توافق رسیدید که اره خیانت که نه ولی بدقولی هست ولی اگر زورت کرده نه!

دیگه دور دور و بگو بخند افتضاح و خیانته بنظر من شوهرت راضی نباشه خیانته چون اگر اینکار بالعکس باشه توام رضایت نداری

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اسی دختره خودتی؟

اگه پوششتو دوست نداری شوهرتو یواش یواش قانع کن. که راضی شه کنار بیاد

ولی دور زدنه اصلا جالب نیس . ممکنه فردا یکی ببینمت بگه دوست پسر خواهرت. دوست پسر خودته

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
2810