2777
2789
عنوان

بنظرتون دونفرکه‌قبل ازدواج در مورد حجاب به توافق برسن

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیانت  فقط رابطه نامشروع نیست بگو بخند تلفنی  با نامحرم  صحبت کردن دل دادن قلوه گرفتن خیانته .این متاهلا چشونه ما مجردا لاس نمی زنیم 😑😑😑😑

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

به نظرم تو زندگی مشترک اسمش روشه مشترک هرچیزی که مشترک نباشه و پنهانی باشه یعنی خیانت

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بله ک خیانتهیکی زنش بی چادر و با مردا ببینه چی میگه این چه کصافت بازیه ک با دوس پسر خواهرت بری و اون ...

این در مورد من‌نیست البته 

خواهر دوست صمیمیم که شوهرش از آشناهای شوهر منه توی عروسی ما دختره رو دیدن برای ازدواج از من تحقیق کردن گفتم دختر خوبیه و میشناسمش فقط چادری نیست چون میدونستم معیار مرده چادره

بله خیانت تو به همسرت گفتی چادر سرت درنبوداون از سرت ور داشتی و اینکه هر موقع هرکاری خواستی انجام ب ...

در مورد من نیست عزیزم

من کلا خواهرم ایران نیست بخوام با دوست پسرش برم بیرون

در مورد خانومیه که خواهر دوست منه و شوهرش فامیل دور شوهدم تو عروسیمون آشنا شدن و از من تحقیق کردن منم اون موقع با شناختی که داشتم گفتم دختر خوبیه ولی نمیدونستم این چیزا رو

اسی دختره خودتی؟ اگه پوششتو دوست نداری شوهرتو یواش یواش قانع کن. که راضی شه کنار بیاد ولی دور زدنه ...

نه والا در مورد من نیست منو شوهرم اعتقاداتمون مثل همه

در مورد کسی که یجورایی غیرمستقیم  من واسطه ازدواجشون بودم اون موقع فکر نمیکردم دختره اینجور باشه

به نظر من اشتباه اون خانوم و آقا بوده که با وجود تفاوت عقاید مذهبی ازدواج کردن.

اعتقاد مذهبی یه باور درونیه خود فرده و قابل توافق نیست بهتره الان هم پیش مشاور برن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
حالا طرف کی هست تو نیستی؟خبر داری از کارش

من نیستم 

اره چون خواهرش دوست صمیمی منه زنگ میزنه میگه دیشب با فلانی و فلانی رفتیم بیرون ....

اینجوری خبر دارم 

شوهرش فامیل دور شوهرمه

2810