2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیایین😭

185 بازدید | 20 پست

بچمو واسه نه ماهگی بردم بهداشت میگه قدش باید۷۶میبود الان۷۴هست چیکار کنم الان خیلی نگرانم 

باز گفت دوماه دیگه بیارش ولی نگرانم کسی بچش اینجور بوده خوب شده؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

بایدی وجود نداره رنج رشدی بچه ها متفاوته

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

قد یه چیز ژنتیکی هست.

بهداشت توقع داره که همه ی بچه ها مثل هم رشد کنن

بالاخره قد یکی کوتاهه قد یکی بلند. بعضی از بچه ها هم ممکنه دو سه ماه رشد قدی نداشته باشن بعد یکی دوسانت بیشتر اضافه کنن.خیلی بهداشت رو جدی نگیر.تو با چشم خودت داری میبینی بچه ات سالمه و مشکلی نداره.دیگه این همه استرس نداره گلی

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

به اطرافت نگاه کن ببین بزرگسالا همه یه قد و اندازه‌ن یا چاقی و لاغری‌شون مثل همه‌. بهداشت مسخره یه نمودار گذاشته می‌خواد کل بچه‌ها رو با این نمودار بسنجه. بدون اینکه به فاکتورای دیگه مثلا ژنتیک نگاه کنه. 

من که هروقت بهداشت روی قد یا وزن گیر میداد به بچه‌هام و می‌گفت فلان موقع بیار دوباره برا مراقبت نمی‌بردم. از بعد پسر بزرگم که چند بار ارجاعم دادن به متخصص اطفال و می‌گفتن پسرت هیدروسفاله. سری آخر دکتر باهام دعوا کرد. گفت یه بار دیگه اجازه بدی بهداشت دور سر پسرتو اندازه بگیره من می‌دونم و تو😂

خلاصه که بهداشتیا هیچی حالیشون نیست. بیخیال باش. قد بچه‌ت به خودت و شوهرت میره. 

شاید دفعه قبلی اشتباه سانت زد

سر بچه منو بعد 3ماه برده بودم گفت نیم ساعت رشد کرد ماه بعدی بیا رشد نداشت ارجا بدم پزشک😐 داشتم دق میکردم یروز زنگ زدم بردم پیش همون خانم قبلی ک 3ماه قبل سانت زده بود سانت زد گف 3سانت رشد داشته بالای نموداره اون اشتباه اندازه گرفته بعد بچت اصلا مشکل نداره همچیش جلو هست دلم طاقت نیاورد دوهفته بعد بردم دکتر سانت زد گفت 3/5سانت رشد داشت

اون زنه اولیه الکی زندگیو برام زهر کرده بود عوضی

شاید دفعه قبلی اشتباه سانت زدسر بچه منو بعد 3ماه برده بودم گفت نیم ساعت رشد کرد ماه بعدی بیا رشد ندا ...

بخدا اینم انگار از دماغ فیل افتاده بود خیلیم نگرانم کرده😭

به اطرافت نگاه کن ببین بزرگسالا همه یه قد و اندازه‌ن یا چاقی و لاغری‌شون مثل همه‌. بهداشت مسخره یه ن ...

والا ما قدمون بلنده خودم ۱۷۰شوهرم۱۸۵.ولی این خانومه خیلی نگرانم کردو گفت خوب نیست

قد یه چیز ژنتیکی هست.بهداشت توقع داره که همه ی بچه ها مثل هم رشد کننبالاخره قد یکی کوتاهه قد یکی بلن ...

خیلی نگرانم کردو گفت خوب نیست گفت بالاتر از نموداره ولی بازم خوب نیست

2810