2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها شما رفتین؟!

کیش خونه داریم پاییز ب بعد میریم برنامه های تفریحی هم زیاد داره ولی برای خرید بنظرم مناسب نیست قیمتاش خیلی گرون تره نسبت ب تهران .ولی قشم نرفتم ولی شنیدم برای خرید قیمتاش خیلی خیلی مناسب تر از تهران ه

قشم من نرفتم ولی قیمت کتونی لباس خارجی توی قشم خیلی ارزون تر از کیش ه .ولی قیمت هتل و اینا رو نمیدون ...

اکه دنبال خرید نیستی کیش برو .کیش کلوپ ساحلی زیاد داره کنسرت زیاد توش برگزار میشه تفریحات دریایی و قواصی و کشتی تفریحی ک توش بزن و برقصه داره جنگ شادی داره میتونی موتور کرایه کنی نوار ساحلی رو با موتور بری

ولی بنظرم برای خرید لباس و اینا گرون ه ‌ .

من ماه عسلم رفتم کیش ولی خیلی پشیمون شدم شوهرم می گفت کاش یکمم بیشتر خرج می کردیم می رفتیم ترکیه اصلا نرو کیش گول ظاهرش نخور 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

بستگی به خودتون داره من قشم سه بار و کیش دو بار رفتم

دیگه اصلا دوست ندارم کیش برم الکی گرونه و شیک و پر از هتل و رستوران و بازار...

ولی قشمو هزاران بار دیگه هم برم دوست دارم

طبیعی تره بخصوص اطراف خود قشم و جزیره هنگام و هرمز من اهل طبیعتم تا خریدو .... اولویتم اینطوریه ولی بقیه نظراتشون متفاوته

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

ابنا ک. گفتی خیلی گرونن درسته

والا دو سه سال پیش من یک موتور ب مدت یک ساعت کرایه کردم دویست تومن گرفت اون موقع مرغ کیلویی ۱۰تومن بود الان ک مرغ کیلویی ۹۰تومن شده 😂😂فکر کنم کمتر از ششصد هفتصد تومن نشه

2810