2777
2789
عنوان

فقط خانومای شیرازی بیان تاپیکم

130 بازدید | 19 پست

سلام عزیزای دل خوب هستین؟

من اهوازی هستم بابام سکته ی مغزی کرده دنبال نوبت گرفتن از یه دکتر مغزواعصاب نورولوژی برای بابام هستم توی شیراز که بیارمش اونجا میگن شیراز دکترای خوبی داره.میشه بهم کمک کنید یه نوبت برام بگیرین؟

چون هرچی تماس میگیرم هیچ کدوم جواب نمیدن.خیر ببینین انشاالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر مهران صداقت جراح و متخصص مغز و اعصاب هسن 

خیلی دکتر خوبیه اگر پزشک خاصی مد نظرت نیست، ایشون رو بهتون پیشنهاد میدم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

دکتر افشین برهان حقیقی.غلامعلی یوسفی پور.منصور هدایتی

باید از درمانگاه امام رضا برا دکتر برهان نوبت بگیری

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

افشین برهانی کلا نوبت نداره تو سایت زده

اون دوتا رو هم چک میکنم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یوسفی پور هم نوبت ندارن 

دکتر مهران صداقت جراح و متخصص مغز و اعصاب هسن خیلی دکتر خوبیه اگر پزشک خاصی مد نظرت نیست، ایشون رو ب ...

واسه سکته ی مغزی بابام میگن حتما نباید پزشکش جراح باشه باید یه نورولوژی کاربلد باشه.

حالا این دکتری که شما میگید واسه سکته چطور بوده؟

چون هر دکتری توی یه زمینه تبحر داره‌

دکتر هدایتی هم نداشتن نوبت آزاد🥲

واسه سکته ی مغزی بابام میگن حتما نباید پزشکش جراح باشه باید یه نورولوژی کاربلد باشه.حالا این دکتری ک ...

دکتر صداقت جراح هستن نمی‌دونم تخصصشون با نورولوژی فرق داره یا نه 

تو گوگل سرچ کنید پزشکای شیراز، نظرات رو بخونید یه دکتر کاربلد دیگه پیدا کنین