2777
2789
عنوان

تو راخدا بیاین کسی هست بلد باشه آزمایش سلفری بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 35 پست
اشکال نداره عزیزم یه دوست داشتم متخصص ژنتیک بود خاستم ازش بپرسم اون جریانو براهمین میپرسیدم ک دقیق ...

من برداشتم بد بود الان به خودم اومدم شرمندم گلم .رفتم پیش دکترم گفت ریسک ۱به ۹۱نبوده ۱.۹۱بوده عدد و مشکلی نداشته

من برداشتم بد بود الان به خودم اومدم شرمندم گلم .رفتم پیش دکترم گفت ریسک ۱به ۹۱نبوده ۱.۹۱بوده عدد و ...

عه پس خدارو شکر خیالم راحت شد ان شاالله ک بسلامتی بغلشون بگیری♥️

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هفته ۱۰هستید؟من امپول هاش ام جی و لتروزول و استرادیول و آسپرین و آمپول ازاد سازی نوشته بود برام ...

نه عزیزم۹ هفته هستم

من همه اینارو چند دور استفاده کردم نشد 

ماه اخر طبیعی اقدام کردم با داروهای گیاهی شد خدا روشکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم۹ هفته هستممن همه اینارو چند دور استفاده کردم نشد ماه اخر طبیعی اقدام کردم با داروهای گیاهی ...

من ۲سال با اصلاح سبک فقط خودم رو الاف کردم و اخرشم با همون داروهای هورمونی جواب گرفتم روی هر بدنی یه چیزی بهتر جواب میده و بازم خداراشکر که نتیجه مثبت شد از هر راهی که باشه ادم بعد بغل کردن نی نی یادش میره

من ۲سال با اصلاح سبک فقط خودم رو الاف کردم و اخرشم با همون داروهای هورمونی جواب گرفتم روی هر بدنی یه ...

اره واقعا اخه من سبک زندگیم تقریبا غلط بود😂 

هم اضافه وزن داشتم هم خوابم و تغذیم داغون بود 

راستی اصلاح سبکم کاملا من اوردی خودم بود 

من خیلی از امپول میترسم بااین ک کار خودم تو بیمارستانه😂😂😂 بااون امپولای hcg و hmg کلی گریم میگرفت😂😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۱۵هفته و ۳روزم الان فقط یکیش رو تو سنو ۱۲هفتگی گفتن احتمالا پسر هست توی سلفری هم جنسیت رو میگن ک ...

عه چ خوب بچه اولته اگر اونم دختر باشه دیگه جنست جور میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره واقعا اخه من سبک زندگیم تقریبا غلط بود😂 هم اضافه وزن داشتم هم خوابم و تغذیم داغون بود راستی اصل ...

من زیر نظر فاطمه عباسی اصلاح سبک کردم بدون یک درصد نتیجه مثبت .من تنبلی تخمدان و ضخامت رحمم پایین بود عزیزم منم همیشه ترس از امپول داشتم

من زیر نظر فاطمه عباسی اصلاح سبک کردم بدون یک درصد نتیجه مثبت .من تنبلی تخمدان و ضخامت رحمم پایین بو ...

خب خداروشکر ک جواب داده اونم دوتا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810