2777
2789
عنوان

چند ساله من بااین مرد درگیرم سر اینچیز شما چکامیکردید جا من

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 70 پست
شوهرت خیلی حسوده بهت حسادت میکنه با خانوادت خوب باش بمیره از حسادت

حسادتش آره هست

ولی من مگه چقدر دیگه میخوام عمر کنم که تو این زندگی بمونم؟! 

جرات طلاق گرفتن رو هم ندارم

به خدا درمونده شدم اصلا 

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
بنظرم بیشتر زنای نی نی سایت دروغ میگن چون هیچ زنی انقدر شوهرشو پررو نمیکنه و هیچ زنی انقدر گاگول نیس ...

عزیزم جمع نبند نمیدونم شاید بعضیا دروغ بگن

ولی تا تجربش نکنی نمیفهمی،والا هیشکی دلش نمیخواد بگه من بدبختم،آخه شوهر پر رو و قهر قهرو هم مگه پز دادن داره

درسته الان دوره زن سالاریه ولی هنوزم کم نیستن زنای مظلومی ک در مقابل هر ظلمی فقط سکوت میکنن😢

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسادتش آره هستولی من مگه چقدر دیگه میخوام عمر کنم که تو این زندگی بمونم؟! جرات طلاق گرفتن رو هم ندار ...

خانوادت پششتتن اگه آره بنظرم طلاق بگیر

خدا فقط ی بار ب هرکسی فرصت زندگی کردک داده آخه چرا باید به بدترین شکل ممکن بگذره

مگه همچی فقط شوهره خودت برا خوشبختی خودت تلاش کن مستقل شو،موفق شو

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
عزیزم جمع نبند نمیدونم شاید بعضیا دروغ بگنولی تا تجربش نکنی نمیفهمی،والا هیشکی دلش نمیخواد بگه من بد ...

کی گقته زن سالاریه !حالت خوبه ؟

گفتم زنا گاگول نیستن وقتی کسی ازشون عیب میگیره زنا هم عیبشو میگیرن حالا با خنده و شوخی یا عین لحن خود مرده 

اینو بچه دوساله هم بلده 

یسری تاپیک‌میزنن شوهرم ازم ایراد میگیره یجوری حرف میزنن انگار نی نی کوچولوان هیچی حالیشون نیست 

به بچه چهار ساله بگو چقدر بی ادبی میگه خودت هم بی ادبی حالا زن گنده زبونشو موش خورده شوخره هر چی تحقیر میکنه عین ماست نگاه میکنه 

نه زنا انقدراهم گاگول نیستن 

عزیزم جمع نبند نمیدونم شاید بعضیا دروغ بگنولی تا تجربش نکنی نمیفهمی،والا هیشکی دلش نمیخواد بگه من بد ...

اتفاقا تجربش کردم جواب طرف هم دادم چون به گاگولها جایزه نمیدن 

پیر زن مسن هشتاد ساله بهش چیزی میگی جوابتو قشنگ میزاره تو کاسه ادم  با اینکه نه توانی داره نه جونی بعد زنای نی نی سایت یسریشون ادای نی نی کوچولوهارو در میارن به دروغ 

کی گقته زن سالاریه !حالت خوبه ؟گفتم زنا گاگول نیستن وقتی کسی ازشون عیب میگیره زنا هم عیبشو میگیرن حا ...

پس باید بهت بگم من هستم

ی نمونه بقول تو زن گاگول انقد ک ازم ایراد میگره و من هیچی نمیگم😟

اوایل انقد ازش تعریف کردم ک اعتماد ب نفس کاذب گرفت فکر میکنه کیه همش میگ حیف من برا تو

درصورتی ک اختلاف سنیمون ۱۰ ساله و حتی عکسمون ی بار نی نی سایت گذاشتم کاربرا میگفتن انگار باباته ...

دیگ عادت کردم ب حرفاش ب روی خودم نمیارم نهایت خیلی ناراحت بشم میگم میخواستی روز اول چشاتو باز کنی همینی ک هست من تغییر نمیکنم.

جالبه خودت الان چه بلبل زبونی بلد شوهرت بشینه تحقیرت کنه هیچی نگی دروغه میصرفه براتون ادای گاگولا رو درمیارید پس چرا اینجا تا چیزی میگی همه میخوان پاره کنن ادمو

پس بی زبون نیستید تاپیک‌الکی میزنید 

جالبه خودت الان چه بلبل زبونی بلد شوهرت بشینه تحقیرت کنه هیچی نگی دروغه میصرفه براتون ادای گاگولا رو ...

ببین الان تاپیک من ک نیست برا کسی دیگست

منم تو مجازی اینم تو واقعیت نه،بعد تو همین نی نی سایتم در همین حد دفاع میکنم بارها شده کاربرا بهم توهین کردن فقط هیچی نگفتم و رد شدم چون آدم دعوایی نیستم

عزیزم دیگ جوابی بهت نمیدم چون جبهت مشخصه کوتاهم نمیای فقط بدون بدبخو بودن پز دادن نداره ک بیایم اینجا پز بدیم اینجا برامون صرفا برای درد دله تا یکم سبک بشیم،از ته دل برات آرزو میکنم هیچ وقت تو همچین شرایطی نباشی تا نفهمی چی میگم...

ببین الان تاپیک من ک نیست برا کسی دیگستمنم تو مجازی اینم تو واقعیت نه،بعد تو همین نی نی سایتم در همی ...

خب میگم‌ الکی تاپیک‌میزنن مردم دلداریشون بدن دنبال راهکار نیستن راهکارو خودشون بلدن فقط وقت مردمو میگیرید 

ادای قربانیا رو در میارن کسی هم حاضر جواب باشه سریع بهش برچسب دعوایی میزنید در صورتی که همه بلدن از حقشون دفاع کنن پس همه دعوایین 

مثل اینکه ی کشور دیگه به کشورمون حمله کنه بگیم نه ما دعوایی نیستیم میشینیم نگاه میکنیم ادای قربانیا 

الان به بچه چهارساله توهین کنی یا بخوای تحقیرش‌کنی خیلی قشنگ‌جواب میده طرف بشینه سرجاش 

خب اره میدونم .تا کی یک طرفه دست پا بزنم خستم دیگه

عزیزم🥲🥲 خودت باید تصمیم بگیری با توجه به شرایطت

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن میگن کنکور مهمه کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن میگن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته اونایی که با هنر به جای رسیدن میگن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن میگن تو هنر پول نیست کسی که رابطه موفقی داره میگه همراه داشتن خوبه اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته میگه رابطه خوب نیست . هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر میده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه :) 
میگه از رفتارات خوشم نمیاد منم عادیم اون مشخص نیس دردش چی

مشکل روانی داره 

شایدم خودش آدم داغونیه داره از تو عیب جویی میکنه که تورو کوچیک کنه 

شایدم خودشیفته اس 

به هر حال مریضه 

از اینکه شخص سومی نیست مطمئنی؟؟

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت