2777
2789
عنوان

آبروم تو دانشگاه رفت‼️ تو رو خدا گزارش نزنید❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 82 پست
دقیقااا علی الخصوص وقتی یکی عشق واقعی رو هم تجربه نکرده یا ازش گذر کرده و درکت نکنه

🥲😭❤️

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اصلا نگذاشت حرف بزنم خودش هفته پیش زنگ زده مامانم گریه زاری بعدش قهر کرده رفته حالا برگشته اینجوری م ...

خب تو دیگ الان نشون یکی دیگ هستی

اینکارات چیه

تو باید پایبتد نامزدت باشی

رفتی به‌اگس‌ سابقت برگردی؟؟

نامزدتم‌ بره به اکس سابقش برگرده خوشحال میشی؟؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت با اکستهمشخصهسه سال تمام باهاش بودی. خدایی حق بده ناراحت شهبنظرم اینی که باهاشی رو بهم بزنچون هم ...

سه سال تمام برام همه کاری کرد بهترین لحظات با هم داشتیم از هیچی کم نذاشت همش حمایت همش تحمل غر زدنای من ناز کشیدنا یک بار نشد به روم بیاره حتی قبلش با یه پسره همسایه چیزی بینمون بود اومده بود دانشگاه باهاش دعوا گرفت حالیش کرد چی بگم اصلا انتخاب واحد من دستش بود همش کلاسا با هم بر میداشت منو میرسوند خونه چه ماشین داشت چه نداشت هیچکس اینقدر بهم محبت نکرده بود توی زندگی 😭

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

خب تو دیگ الان نشون یکی دیگ هستیاینکارات چیهتو باید پایبتد نامزدت باشیرفتی به‌اگس‌ سابقت برگردی؟؟نام ...

میخواستم فقط از دستم ناراحت و دلشکسته نباشه تحمل عذاب وجدانش رو نداشتم چقدر از آینده میگفت از ازدواج و بچه و خونه اصلا با مامانم اوکی شده بود زنگ میزد وقتی من قهر میکردم حالم میپرسید 😭

سه سال تمام برام همه کاری کرد بهترین لحظات با هم داشتیم از هیچی کم نذاشت همش حمایت همش تحمل غر زدنای ...

خب اوسکولی؟ باور کن زندگیت با نامزدت به جایی نمیرسه

اون بیچاره هم الکی معطل کردی

بزار بره پی زندگیش

گناه داره هی خرجت کنه و فکر کنه دل تو پیششه. تو زندگی ام برید مهر زیادی ازت نمیبینه. واقعا ظلمه در حقش.

باهاش بهم بزن. بزار زندگی شو بکنه

تو دلت پیش یکی دیگس

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
میخواستم فقط از دستم ناراحت و دلشکسته نباشه تحمل عذاب وجدانش رو نداشتم چقدر از آینده میگفت از ازدواج ...

اها

الان دلت سوخت

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

یا اینو انتخاب کن یا اونو

اینجوری نباشه با جفتشون در ارتباط باشی

این خیانته واقعا

یا اینو انتخاب کن یا اونواینجوری نباشه با جفتشون در ارتباط باشیاین خیانته واقعا

میخوام زنگ بزنم نامزدمم بعد کار شرکت بیاد دنبالم ببرتم بیرون حالم خوب نیست یا بیاد پیشم خونمون

آتیش گرفتم تمام وجودم می‌سوزه

بعد وجداننن دلت برا نامزدت نمیسوزه

اون چ گناهی کرده

خب اوسکولی؟ باور کن زندگیت با نامزدت به جایی نمیرسهاون بیچاره هم الکی معطل کردیبزار بره پی زندگیشگنا ...

خودم نمیدونم چی میخوام کی میخوام 

تقصیر خود این پسره اکس هم هست خودش اول قبول کرد با هر سختی ما جدا شدیم با خون دل خوردن تابستون کات کردیم همین چند هفته پیش نامزدم برام تولد گرفت اینم اومد کادو هم داد فکر کردم اوکی شده حداقل دوستی مون سر جاشه یه دفعه اینجوری تغییر فاز داد قهر و اینا

بعد وجداننن دلت برا نامزدت نمیسوزهاون چ گناهی کرده

همین آخر هفته ای تولد خواهرش بودیم چقدر همشون خوشحال بودن من رفتم دیگه کاملا به چشم عروسشون میدیدن دیگه آماده نوبت محضر هستیم فقط یه مراسم مختصر دوست داشتم دوستام هم بیان این پسره هم بینشون باشه اگه بقیه میان یا فقط خانوادگی باشه کلا همه چیز خیلی سریع تغیر کرده

همین آخر هفته ای تولد خواهرش بودیم چقدر همشون خوشحال بودن من رفتم دیگه کاملا به چشم عروسشون میدیدن د ...

خیلی عجیبی استارتر😑

خیلی عجیبی استارتر😑

شرایط من نبودی دل کندن یه چیزه اینکه کلا دیگه یکی رو تو زندگیت نداشته باشی یه چیز دیگه 💔

من دلم خوش بود حداقل دارمش به عنوان دوست همکلاسی دیگه اینو ازم دریغ نمیکنه 

شرایط من نبودی دل کندن یه چیزه اینکه کلا دیگه یکی رو تو زندگیت نداشته باشی یه چیز دیگه 💔من دلم خوش ...

توبی ک داری ازدواج میکنی حتی به عنوان همکلاسی هم حق نداری داشته باشیش

کارت خیانته

هیچ توجیهی نداره

اگ دوسش دلری پاش میموندیو و ازدواج نمیکردی