2777
2789
عنوان

آبروم تو دانشگاه رفت‼️ تو رو خدا گزارش نزنید❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 82 پست
نمی‌دونم پیش کیه حقیقتا هیچ کدومو‌ نمیخوام ناراحتیشون ببینم

وقتی خودت با خودت نمیدونی چند چندی.. نرو توو زندگی کس دیه ای.. اول تکلیف خودتو معلوم کن

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه سال دوست بودید بعد با یکی دیگه رفتی ازدواج کنی خواستی از دلش دربیاری؟🫥🫥🫥یا خیلی بی احساسی یا خودت رو زدی به اون راه ولی بنظرم اگر اون پسر اولی عاقل باشه باید خداروشکر کنه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
ولی اشکال نداره به قول حافظ تا درد بی آبرویی و بیدارخوابی های عشق رو نکشی به معنی عشق پی نمی بری پس ...

چه تعبیری🤌🏻🥲

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم

مگر دشمن کند این را که من با جان خود کردم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
خاک تو سرم بشه نفهمیدم اینجوری بهم بی اعتنائی میکنه فکر کردم حداقل حرمت دوستی نگه میداره 😭

خدایی خجالت نمیکشی

تو میخوای‌زن‌یکی دیگ بشی

مگه‌ مردم‌ مسخره توان

دم‌پسره‌ گرم خانودده داشت بهت اعتنا‌ نکرد

تو میخوای بشی زن یکی دیگ بعد میوفتی دنبال بقیه‌پسرا

خجالتم خوب‌ چیزیه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

نمیخواستم اینجوری بشه این پسره قبول کرده بود اولش جدایی بعدش خودش زنگ زد مامانم گریه و زاری و پیغام ...

الان دلت با کدومه؟ صادقانه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اي جانم 😍

خودم گرفتارم

میفهمم چه وضعیه این عشق

زندگی برات نمیزاره

بخصوص یکطرفش

خودم گرفتارممیفهمم چه وضعیه این عشقزندگی برات نمیزارهبخصوص یکطرفش

دقیقااا 

علی الخصوص وقتی یکی عشق واقعی رو هم تجربه نکرده یا ازش گذر کرده و درکت نکنه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
خدایی خجالت نمیکشیتو میخوای‌زن‌یکی دیگ بشیمگه‌ مردم‌ مسخره تواندم‌پسره‌ گرم خانودده داشت بهت اعتنا‌ ...

اصلا نگذاشت حرف بزنم خودش هفته پیش زنگ زده مامانم گریه زاری بعدش قهر کرده رفته حالا برگشته اینجوری میکنه اون داره مسخره میکنه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

نمیتونم بگم 🫣😢😭

دلت با اکسته

مشخصه

سه سال تمام باهاش بودی. خدایی حق بده ناراحت شه

بنظرم اینی که باهاشی رو بهم بزن

چون همش دلت پیش این یکیه

نه اون دیگه گناه داره خودش و خانوادش کلی برنامه ریختند حداقلش اینکه هزینه کردن نمیخوام تنها تر از ای ...

پس استراتژییت اینم هست اونم چشمِ

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁