2777
2789
عنوان

مادرشوهرهای شماهم اینجورین 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 35 پست
من انتظار تشکر ازش ندارم حقیقتش از کاراش و حرفاش ناراحت نمیشم کلا مهم نیس تشکر بگنار ایرادم بگیره از ...

خوب منم آدمم زحمت میکشم بدم میاد نه باباش بشینن ازتحفه شون تشکرکنن من یعنی این وسط هیچ کاری نکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دقیقا مادرشوهر منه

همه مسافرتا با ما میاد همه هزینش با ما

نهایت ی تشکر خشک و خالی از همسرم

یادم نمیاد خونمون اومده باشه و از من تشکر کرده باشه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

خودت تا از شوهرت تشکر ومیکنه دستت درد نکنه میگه رو حرف شوهرت بشین بگو ممنون مادرجون ..اینو بهش میگی منم همسرشم با تموم سختیا بی پولیا ساختم من برنامه ریزی کردم که این جشن این خونه این مبل یا هرچیزیو انجام دادیم خریدم ..یادشون میدی آره من هستم من احترام شما رو گذاشتم حق منه که احترام زن پسرتونو بزارین نه عروستون خیلی حرفه

خودتو بزن بی خیالی بابا ارزش نداره اوقاتتو بخاطر اونا خورد کنی

به خاطراین اخلاقاش کم دعوتش میکنم بخدااین هی تیکه میندازه شمامهمون دوست نیستین بدتون میادمنم ازحرص به خاطراینکه اوقات تلخی نشه میگم شوهرجان زیادکارمیکنن خیلی خسته میشه براهمین مهمون نمیتونم دعوت کنم

مادرشوهر من خودش بلد نیست غذا بزاره(دست ب سیاه سفید نزده نمیزنه)

وقتی میاد خونه ما میبینه من غذا میزارم تیکه میندازه انثد تو خونه بابات کار کردی عادت کردی(از نظرش این ی عیبه)

در خالی ک من میدونم حسودیش میشه چون همسرم و بقیه همیشه از من و دستپختم و خونه داریم تعریف میکنن میسوزه هرچی بگه من لبخند میزنم 

دقیقا مادرشوهر منههمه مسافرتا با ما میاد همه هزینش با مانهایت ی تشکر خشک و خالی از همسرمیادم نمیاد خ ...

اینم بخدا چن باری حتی رفتم خریدشوهرم گفته بزاراینم بیادفک کن هی فضولی و دخالت میکردآخرین با بهش توجه نکردم رفت تمرگیدتوماشین

دیروزبرابچم تولدگرفتم دعوتش کردم همه چی کوفت کردنشست تشکرمنم جلوی مهموناگفتم ممنون دستم دردنکنه لال ...

علت های مختلفی داره  یکی اش فامیلای تو بیشتر باشند داره فکر می کنه دم به ساعت لابد فامیلات اینجان دارن ریخت وپاش می کنن، دوم هیچ غذایی به نظرش خوب نیومده سوم اینکه تو مهمونی محلش نذاشتی

به خاطراین اخلاقاش کم دعوتش میکنم بخدااین هی تیکه میندازه شمامهمون دوست نیستین بدتون میادمنم ازحرص ب ...

بهترین کارو میکنی کم دعوت کن بگو رعایت همسرمو میکنم اوند خونه راحت استراحت کنه شوهرم از مهمون مهمتره بزار بسوزن

خانواده شوهر منم اینجوری هستن.

من برای تولدشون کیک درست میکنم و فکر میکنم ک چی لازم دارن براشون بخرم بعد کادو میخرم و میبرم.اوناهم از شدهرم تشکر میکنن. بعد غذا میان کوفت میکنن و از شوهرم تشکر میکنن. میرم خونشون ظرف های شام رو میشورم اصلا تشکر نمیکنن.

وقتی میریم خونشون یه غذای چرتی میزارن جلومون بعد من سر سفره میگم دستتون دردنکنه خیلی خوشمزه بود انشاالله سفرتون پربرکت سفره زیارت انشاالله.

ولی دیگه خیلی اعصابم خوردشد ک اصلا تشکر نمیکنن منم دیگه سرسفره تشکر نمیکردم و راحت بعد غذا میرفتم کنار.

بعد مادرشوهرم تعجب میکرد ک تشکر نمیکنم.

یهو خودش برگشت گفت انشاالله سفرمون همیشه برکت باشه و سفره زیارت بندازیم.😅

ب من تیکه انداخت ک اینارو نگفتم

ب شوهرم گفتم آهان پس حالیشونه تشکر کردن و نکردن...

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
علت های مختلفی داره یکی اش فامیلای تو بیشتر باشند داره فکر می کنه دم به ساعت لابد فامیلات اینجان دا ...

من مهمون کم دعوت میکنم پدرومادر همسرم پدرومادر خودم فقط فقط یدونه برادر آرم اونوهمسرش زشته جلوی اونا

2810