2777
2789
تو انگلستان چند ساله بیشترین اسم پسر، محمد ه. اسم مهمه مثل یه شعاره..تو هربار بچه تو صدا میزنی یا هر ...

این امار رو از کجا اوردی؟ کی گفته بیشترین اسم تو انگلستانه ؟؟ من اسم بابام محمده خیلیم اسمشو دوست دارم ولی امار الکی نده

اسم پسر من سپهر هست چشه مگه ؟؟

خوندی پیاممو؟!!!

یا کلا دنبال دعوا هستی؟ من که نیستم

دانستم میگفتم هیچ منظور خاصی رو منتقل نمیکنه. از هیچ جبهه ای طرفداری نمیکنه. آدمو یاد خدا نمیندازه. اسم هیچ انسان والا مرتبه ای نیست(منظورم فرمانده فلان جنگ و...نیست. والا مرتبه به معنای واقعی کلمه)درصورتیکه محمدباقر همه ی این ها هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این امار رو از کجا اوردی؟ کی گفته بیشترین اسم تو انگلستانه ؟؟ من اسم بابام محمده خیلیم اسمشو دوست دا ...

عزیزم برو تو BBC انگلیسی بخون. ابتدای سال ۲۰۲۴ منتشر شده بود. الان حوصله ندارم بگردم برات پیدا کنم.

اگر دوست نداری باور نکن

خوندی پیاممو؟!!!یا کلا دنبال دعوا هستی؟ من که نیستمدانستم میگفتم هیچ منظور خاصی رو منتقل نمیکنه. از ...

وا !!!! فازت چیه دقیقا نمیفهمم تو خوبی بابا باقر قشنگه خودتم قشنگی سپهرم قشنگ نیست اسکلی ها راحت توهین میکنی 

2805
وا !!!! فازت چیه دقیقا نمیفهمم تو خوبی بابا باقر قشنگه خودتم قشنگی سپهرم قشنگ نیست اسکلی ها راحت توه ...

بدخت خواست مثال بزن که مامان سپهر ازشان بدش ظاهرشد🤣🤣🤣🤣😭😭

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
بدخت خواست مثال بزن که مامان سپهر ازشان بدش ظاهرشد🤣🤣🤣🤣😭😭

کارن و ارادم قشنگن اخه نه خدایی شما بیطرف بگو از شنیدن نام محمدباقرکه یه بچه ۷ ، ۸ ساله باشه چه حسی میگیری ؟ از شنیدن اسم سپهر و اراد و کارن و خیای اسمای فارسی و با مفهوم دیگه چه حسی میگیری؟؟

کارن و ارادم قشنگن اخه نه خدایی شما بیطرف بگو از شنیدن نام محمدباقرکه یه بچه ۷ ، ۸ ساله باشه چه حسی ...

چی بگم گلم هرکسی نظری داره و محترمه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم