2777
2789
تو انگلستان چند ساله بیشترین اسم پسر، محمد ه. اسم مهمه مثل یه شعاره..تو هربار بچه تو صدا میزنی یا هر ...

صرفا جهت اطلاع عرض میکنم و نظری درمورد اسم فرزندتون ندارم.

همون طور که خودتون گفتید باقر همراه با علوم معنای خاص پیدا میکنه و میشه شکافنده علوم. باقر به تنهایی یعنی شکافنده که به نظرم اون قدر زیبا به نظر نمی رسه که که برای اسم گذاری مناسب باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اسم دقت کنید شاید بچه ها توی عالم بچگی اسمشو مسخره کنن بگن با قالی آخه دیدم تمسخر می کنن

زمان خود امام باقر هم تو بچگی نه،تو بزرگی شون یه بار یکی جلوی همه بهشون با تمسخر گفته بقر (یعنی گاو ماده) 

فداشون بشم با اینکه یاران بودن و میخواستن جوابشو بدن و کتک کاری، امام گفتن من باقر هستم. همین! نهااااابت عزت نفس و خودساختگی!

2805
زمان خود امام باقر هم تو بچگی نه،تو بزرگی شون یه بار یکی جلوی همه بهشون با تمسخر گفته بقر (یعنی گاو ...

عزیزم هر وقت پات گذاشتی لندن نظر بده بگو تو انگلستان فلان من برادرم لندنه . خودمون چند سال امارات و عمان بودیم . و عربا هم فاطی و زهرا نمیذارن باقر هم نمیذارن . محمد چرا همه جا میذارن  و قشنگه ولی باقر زشته. . انگلستان که میگی لندن پر هندی پاکستانی و عرب هست بخاطر همین محمد زیاده درضمن تاکید میکنم محمد خیلی قشنگه ولی باقر اصلا حتی تلفظش خنده داره

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
صرفا جهت اطلاع عرض میکنم و نظری درمورد اسم فرزندتون ندارم.همون طور که خودتون گفتید باقر همراه با علو ...

ولی تو تمام ادعیه .و متون تاریخی و همه  جا، محمد بن علی الباقر اسمشون ذکر شده. بعد نوشتن به این دلیل بهشون «باقر» میگفتن، که باقر العلوم بودن. یعنی همون زمان هم، امام رو باقر خالی صدا میزدن

عزیزم هر وقت پات گذاشتی لندن نظر بده بگو تو انگلستان فلان من برادرم لندنه . خودمون چند سال امارات و ...

نگو گلم دلش میشگن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
عزیزم هر وقت پات گذاشتی لندن نظر بده بگو تو انگلستان فلان من برادرم لندنه . خودمون چند سال امارات و ...

اولا که منم همون محمد و گفتم. دوما لازم نیست رفته باشی. آمار خودشون که BBC منتشر کرد، سال گذشته بیشترین اسم پسر، محمد بوده که گذاشتن رو بچه هاشون. 

بعدم قرار نیست هر نظر غیر محترمی که داری، به زبون بیاری. باقر اسم قشنگیه تو آسمان ها این اسم با نور نوشته شده اسم کل چهارده معصوم همینه. نظر غیر محترم شمای نوعی هیچی رو عوض نمیکنه😊 

از تون معذرت میخام اگر ناراحت شدید

چون دوروبرم چندنفری عوض کردند گفتند البته شناسنامه رو نمیدونم

ولی کسایی هم هستند که این اسمها  رو دوست دارند  و هنوز هم میزارند

2810