2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بله🥰حضرت زینب که عااااشق شخصیت و وجودشم مظهر علم صبر متانت قدرت استقامت لطافت همه چی با هم😍پسرمم م ...

تو اسم دقت کنید شاید بچه ها توی عالم بچگی اسمشو مسخره کنن بگن با قالی آخه دیدم تمسخر می کنن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
صاحبان اسم عزیز هستن اوکی ولی دلیل نمیشه عقایدمون به بچه تحمیل کنیم خود عربا که اسلام از خودشون هست ...

تو انگلستان چند ساله بیشترین اسم پسر، محمد ه. 

اسم مهمه مثل یه شعاره..تو هربار بچه تو صدا میزنی یا هربار خودشو معرفی کنه دارید این شعار رو تکرار میکنید.

و آدم موحد همه چیش در جهت توحید و خداست اسمشم از اسامی اولیا الهی انتخاب می‌کنه تا به سمت خدا شعار داده باشه. نه غیر خدا.

الان من پسرم صدا میکنم محمدباقر ، هررررکس بشنوه، می‌فهمه من مذهبی هستم شیعه هستم امام پنجم رو لااقل دوست دارم و دلم میخواد پسرم شبیهشون بشه. امام پنجم هم همه میدونن خدا رو میپرستیده آدم خوبی بوده به گواه تاریخ  عابد ترین و عالم ترین فرد زمان خودش بوده. دائم به خدا دعوت می‌کرده مردم رو به دین خدا. و...

ولی اگر میذاشتم مثلاً سپر یا آراد یا کارن، چی؟ 

تو انگلستان چند ساله بیشترین اسم پسر، محمد ه. اسم مهمه مثل یه شعاره..تو هربار بچه تو صدا میزنی یا هر ...

مهم ذات همش اسم نیست نظرتون محترم

باقر سنگین محمد خوب بود

بیچاره بچه دهه ۴۰۰ که قراره باقر بشه🤣🤣🤣ما ک دهه هشتادیم چ داستانی با اسم فاطمه  ‌زهرا داشتیم خدا بداد بچه کوچیک ک باقره برسه 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
بیچاره بچه دهه ۴۰۰ که قراره باقر بشه🤣🤣🤣ما ک دهه هشتادیم چ داستانی با اسم فاطمه ‌زهرا داشتیم خدا ...

منم از اسمم نا راضیم

باقر سنگین محمد خوب بود

اسم امام محمد باقر رو گذاشتیم دیگه. اسم امام پنجم محمد لقب شون باقر به جهت اینکه باقر العلوم بودن. یعنی شکافنده ی علم یعنی عالم ترین فرد زمان بودن از هررررر علمی بیشترین رو میدونستن و شاگرد های زیادی داشتن

تو انگلستان چند ساله بیشترین اسم پسر، محمد ه. اسم مهمه مثل یه شعاره..تو هربار بچه تو صدا میزنی یا هر ...

شما پات لندن گذاشتی ؟ یا برادر من میدونه ؟. اونجا پر هندی و پاکستانی و عرب و ایرانیه توی لندن. و میذارن محمد . بعدم کسی نگفته محمد زشته  محمد میذارن عربا هم ولی فاطمه زهرا نه اصلا ...

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
2810