2777
2789
عنوان

بچه ها من شش ماهه تو رابطم و دیشب برا اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 5321 بازدید | 171 پست
اسی رابطه مجازی اشتباهه اینو منی میگم که ۵سال عمرمو با یه ادم مجازی سر کردم خدا رو شکر یه ساله شرش ک ...

اخه میدونی این بخاطر کارش رفته اونجا وگرنه خونه زندگیش اینجاس

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️
بحث پولکی بودن تو نیست مرد تو رابطه بعد هفت ماه هیچ هدیه ایی نخره تعارف پول نزنه ‌ قطعا خسیسه اون دی ...

چقدر از احمق و ساده بودن خودم بدم اومد ای خدااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر از احمق و ساده بودن خودم بدم اومد ای خدااا

خییلی ساده ایی 

اون داره لذتشو میبره 

تو با عذاب وجدان و خودخوری عکس میدی ‌ وقت میزاری انرژی میزاری 

در قبالش هییچی ! 

گرون باش دختر خوب 

خیییلی براش ارزون و دم دستی 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
خییلی ساده ایی اون داره لذتشو میبره تو با عذاب وجدان و خودخوری عکس میدی ‌ وقت میزاری انرژی میزاری در ...

ای بابااااااا 😢😢☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️ حیف دوسش دارم وگرنه اصلا برا هیچکسی همچین کاری نکردم بخدا

اخه میدونی این بخاطر کارش رفته اونجا وگرنه خونه زندگیش اینجاس

چی بگم ولی اینکه گفتی خرج نمیکنه بدرد لای آشغال میخوره یاد اکسم افتادم منم ساده به فرض اینکه پولکی و تیغ زن نیستم شاید یجا مجبور بودم پول خواستم شاید ۲۰۰تومن بزور زد. کل خرج این ۵سالی که کرد اندازه اونی نبود که ۲ ۳ماهه الان باهاشم اولین قرار برد بهترین کافه.... 

عذابم میدهد سقفی که جایت زیر آن خالیست🖤🥀مادر عزیزو مهربونم روحت در آرامش ابدی🖤🥀برای شادی روح مادرم یه فاتحه میخونین ممنونم
🤣🤣🤣🤣🤣چه عالی گفتی .الهی آمین به امضات

عالی و در این حال حقیقت محض🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فداتشم مهربون

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

چی بگم ولی اینکه گفتی خرج نمیکنه بدرد لای آشغال میخوره یاد اکسم افتادم منم ساده به فرض اینکه پولکی و ...

این بی نهایت ام پولداره تازه بی نهایت وای که چقدر من احمق ام

ای بابااااااا 😢😢☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️ حیف دوسش دارم وگرنه اصلا برا هیچکسی همچین کاری نکردم بخدا

وقتی از چشمت بیفته روزی صدبار فحش و لعنتش میکنی.. تا الان حضوری هم رو دیدین

عذابم میدهد سقفی که جایت زیر آن خالیست🖤🥀مادر عزیزو مهربونم روحت در آرامش ابدی🖤🥀برای شادی روح مادرم یه فاتحه میخونین ممنونم

اکس منم پول داشت. ولی زورش میومدچیزی بگیره

خیلی رک بگو پسرای خسیس از چشم میفتن . 

حرف زیادی زد ‌ 

توم حرفاشو س روز بعد سین بزن 

اذیتش کن بسوزه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
اون هیچ تعهدی نسبت بهت نداره فقط رلته اونم مجازیآدم سالمی هم نیست ازت عکس میخواد و از دیدن عکسها لذت ...

ای کاش دوباره همون اسم رو مردم به این قشر میگفتن

همه جور هرزگی میکنن بعد با اسم های امروزی میخوان قضیه رو زیبا جلوه بدن، خراب خانوما

2810