2777
2789
عنوان

باردارم ولی دوست داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 32 پست
این حس کاملا طبیعیه

خیلی سخته نمیخوام ناشکری کنم ولی میگم چرا باردار شدم باز میگم حتما قسمت خدا اینطور بوده درگیرم با خودم

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
شاید بخاطر همونه که باردار شدی اما به ثمر ننشسته می‌ترسی دل ببندیدو تا لگد بزنه دلت میره براشتا ۳ ۴ ...

نه چون تازه 3ماه پیش عمل باز شدم یعنی مثل سزارین و حداقل باید 6ماه بعد باردار میشدم باردار شدم 

هم مشکلی که با همسرم دارم(رابطه)

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۷ هفته ودوروزمه امروز برم مشخص میشه بنطرت؟

دکتر نگفت چندم بری سونو؟

آخرین موعد پریودت چندم بود

دکتر نگفت چندم بری سونو؟آخرین موعد پریودت چندم بود

ن نگفت فقط گفت این هفته برو چون بیمه فعلا ندارم برام‌ننوشت گفت برو انجام میدن اخرین پری ۲۹ شهریور

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارکه عزیزم علائمت چی بود قبل اینکه بفهمی و بعداز چند روز تاخیر بیبی و بتا مثبت شد

علایم فقط سینه هام درد میکرد و سوزن سوزن میشد 

من چون فک نمیکردم باردار باشم اصلا بی بی چک نزدم ۳روز بعد موعدم آزمایش دادم که فقط بدونم باردار نیستم دکتر بهم دارو بده ولی یهو دیدم بتا بالای ۱۲هزار

ن نگفت فقط گفت این هفته برو چون بیمه فعلا ندارم برام‌ننوشت گفت برو انجام میدن اخرین پری ۲۹ شهریور

منم آخرین پریودم ۲۶شهریور بوده دکتر گفت امروز برم شما هم تو همین روزا بری دیگه انشالله قلبش تشکیل شده

دکترم گفت سونو دادی اکی بود همه چیز فرداش هم آزمایشات رو انجام بده

علایم فقط سینه هام درد میکرد و سوزن سوزن میشد من چون فک نمیکردم باردار باشم اصلا بی بی چک نزدم ۳روز ...

عزیزم خوشحالم برات میشه دعا کنی منم باردار باشم دو روز رد شده از پری بیبی چکام هاله میندازن

منم آخرین پریودم ۲۶شهریور بوده دکتر گفت امروز برم شما هم تو همین روزا بری دیگه انشالله قلبش تشکیل شد ...

فداتشم همچنین عزیزم سونو دادی بهم خبربده 😍😍

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خوشحالم برات میشه دعا کنی منم باردار باشم دو روز رد شده از پری بیبی چکام هاله میندازن

انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم به زودی زود مامان بشی

عزیزم دیگه افتادی تو روالش و باید ادامه بدیروش جلوگیریتون طبیعی بوده؟!خارح رحمی رو نمیتونستین با دار ...

نه چون تشخیص خارج رحمی ندادن تو سونو ۵هفته و گفتن داخل رحمی هست ولی خب خارج رحمی بود و لوله رحمم ترکید و خونریزی شدید داخلی داشتم و عمل شدم 

جلوگیری طبیعی داشتیم ولی ماهی که باردار شدم یه هفته به پریودم جلوگیری نداشتیم چون اصلااااا فکرشو نمی‌کردم باردار بشم چون هم قبلش تو همون بارداری خارج رحمی که شدم ۶ماه تحت نظر دکتر بودم باردار نمیشدم بعدشم که تو بارداری خارج رحمی لوله چپم رو از دست دادم و اینکه دوره‌ای تخمک گذاریم گذشته بود و فقط یه هفته به پریودم مونده بود

خب دختر نگهش دار حتما بخصوص ک یکی از لوله هاتو از دست دادی 

ب من گفتن از دست دادن لوله بمعنی بارداری صفر محاسبه میشه و خارج رحمی هم معمولا مربوط ب اسپرم ضعیفیه ک تا قبل ۷ روز خودشو ب رحم نمیرسونه و همون پیشاب ممکنه باشه 

خارج رحمی ک درد وحشتناکی داری چطور نفهمیدن

فداتشم همچنین عزیزم سونو دادی بهم خبربده 😍😍

سلام رفتم سونو پوچ بود باید سقط کنم