2777
2789
عنوان

یه آدم چقد می‌تونه حروم‌‌💔زاده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 27 پست
حالا از کجا بشناسیم ؟

تاپیکای قدیمیم هستش میتونید بخونید

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی زمان میبره که متوجه بشی تهش خودتی و خودت پسرای الان به درد نمیخورن

پسرای قدیم هم والا به درد نمی خوردن الان امکانات زیادشده میفهمی دارن خیانت میکنند اون موقع یه باره میرفتن با بهانه ی مختلف ازدواج میکردن

پسرارو خودشونم نمیتونن بشناسن.آخه پسری که آدم نیست چطورمیتونه همزمان چندنفررو ساپورت کنه و درعین واح ...

پسرا رو خودشون میتونن به راحتی بشناسند 

دخترا هم با بالا بردن آگاهی میتونن پسرا رو  بشناسند 

اینکه چند نفر رو هم‌زمان ساپورت کردم خوب منطقیه نمیتونه و دائم بهونه میاره واسه هر کدوم چ سریع لو می‌ره 

این که نفرین پشتش هستش و عاقبت به خیر میشه یا نمیشه و .. هم یه بحث دیگه اس 

یه هر حال هر دلی رو هر کس بشکونه تاوانش رو میده 

حالا تکلیف اون دختری که بخاطر عدم آگاهی خودش دلش شکسته چیه ؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
پسرا رو خودشون میتونن به راحتی بشناسند دخترا هم با بالا بردن آگاهی میتونن پسرا رو بشناسند اینکه چند ...

آخه عدم آگاهی ؟ماکه ازدواج کردیم هنومرد زندگیمونو نمیتونیم بشناسیم باهرموضوع یه واکنش نشون میده وای به حال کسی که تودوستیه

عاقبت همه این مدل دوستی ها همینه تا دخترها ارزون در دسترس هست ازدواج برا چی؟؟؟

خب پس باید چیکار کرد ؟ وقتی کسی دیگه قصد ازدواج نداره همشون دوستی قبل از ازدواج میخان

آخه عدم آگاهی ؟ماکه ازدواج کردیم هنومرد زندگیمونو نمیتونیم بشناسیم باهرموضوع یه واکنش نشون میده وای ...

این دو تا موضوع جدایی هستش ! 

همسر شما به قصد ازدواج با شما خواسته باهاتون ارتباط بگیره ! 

منظور بنده در این مورد اینه که خیلی راحت میشه شناخت که طرف مقابل هدفش چیه 

آیا قصد ازدواج هست یا نیست !میشه به راحتی فهمید فقط یکم زمان میخواد 

معقوله بعد از ازدواج به قول قدیمی ها میگن  مثل هندونه در بسته است 

هرچقدر هم آگاهی بالایی داشته باشه مشکلات و .. رو تا حدودی میتونی بر طرف کنی و بشناسی 

فقط میتونی با یه سری کار ها مثل مشاوره قبل ازدواج یه سری مشکلات احتمالی رو پیش بینی کنی