من متن شما قاتل زندگیتان را لایک می کنید از آقای معین دهاز رو خوندم و بعد از اون گفتم خودم هم تجربم رو بگم بنظر من اینستاگرام رو به سه بخش تقسیم کنیم
یکی آنلاین شاپ ها که ولع خرید رو به جون آدم میندازن خب از این نظر زندگی من فرق کرده دیگه “همه اینو دارن من ندارم” و اینجور مکالمات با خودم و تو مغزم قطع شده پولمم به آت و آشغال نمیره مخصوصا خرید اینترنتی که شانسیه بعضیا بی توجهی میکنن و پولشون حروم میشه دیدم کسی مبل آنلاین خریده و بعد وقتی میشینه روش صدای پلاستیک میده
یکی بددهنی که میدونید تو اینستا اول یکی رو آوردن (با فالوئر فیک ؛ دقت کنید کامنت ها هم فیک و پولی هستن) اول فقط اون فحش های زشت میداد اما الان برات ریلز میاد که یه زن میگه یه اسفند دود کنیم به کوری چشم عموی - کشم! وقتی تو فیلم ایرانی (قهوهٔ پدری) مادر به بچه میگه پدرتون قرص میخوره و بچه به مادرش میگه بالاخره تو سن پدر خوردن قرص تقویت جنسی لازمه و مادر میگه قرص ضد افسردگی منظورمه بنظرت جالبه؟ دوست داری با پسر بزرگت همچین مکالمه ای داشته باشی؟توهین به مقدسات که به خود خدا هم فحش میدن بماند
یکی هم همین بلاگرها (از هزار فالوئرش بگیر تا یک میلیون منظورم فقط معروف ها نیست همهٔ ما دوست داریم خوشیامون رو به اشتراک بزاریم و میخوایم ببینیم این چه تاثیری داره) توی اینستاگرام ما وادار میشیم ظاهر زندگی مردم رو با باطن زندگی خودمون مقایسه کنیم یک اسکرین از صفحهٔ رنگی رنگی اینستاگرام بلاگرها به خوبی این مساله رو ثابت میکنه ولی زندگی نوش و نیش در کنار همه و فضای اینستاگرام با زندگی طبیعی یکجور و یکنواخت نیست؛بسیاری از بلاگرها و بازیگرها جنبهٔ معروفیت رو ندارند و حتی زندگی خودشونم خراب میشه
دیگه وقتی اینجا تاپیک میبینم که همه سفر و خوشگذرونی اند و افسردگی گرفتم من این حس رو ندارم چون این چیزا اونقدری که تو فضای مجازی بزرگه نیست ؛ تو زندگی واقعی اونا فقط با شخصیت شون ارزش گذاری میشن و چون میبینم شخصیتشون به تنهایی اونقدرا ارزشمند نیست دیگه اهمیتی نداره اصلا ؛ یه مثال رو از نزدیک دیدم من میدونم بچهٔ فلانی مثلا غرغرو هست و اون هنوز نتونسته راه ارتباطی خوبی با بچه اش پیدا کنه و زندگی پر تنشی داره اما اونجا فقط عکس کنار دریا با کلاه حصیری رو میبینم
ایشالا که همه خوب و خوش باشن ؛ فقط اینجا یه چیزی میلنگه ؛ عین فیل تر هایی که میزارن رو صورت که دیگه چهرهٔ خودشون نیست ؛ توی مسائل دیگه هم همچین چیزی هست ؛ انگار نقایصی که یه فرد از نظر شخصیتی داره (توی عکسهای شخصی و اون چیزی که خودش تصمیم میگیره به نمایش بزاره یا حتی اونی که مثلا کنشگره و پیجش به محیط زیست یا چمیدونم حقوق زنان اختصاص داره) دیده نمیشه بازم ما نمیتونیم بگیم چجور آدمیه یعنی اونم یه فیل تر میزارن روش
شما هم حس کردید از وقتی اینستا محل درامدزایی شد دیگه تو اینستاگرام هیچکس خودش نیست؟ کسایی که سال ۹۴ اینستاگرام داشتن متوجه این فرق میشن
برای من اولی که بلاگر ها اومدن بچه ها جذاب بودند که فهمیدم تو خارج تولید محتوا با بچه رو کودک آزاری میدونن
تو پیج های آموزشی مثلا آشپزی هنرمندهای اصیل و با سابقه کمتر از کسی که با خشتکش دم کنی درست کرده دیده میشن ؛ بلاگرهای پولی نمیتونن به ما حس خوبی از زندگی بدن باور کنید
اینستاگرام واقعا تغییرات منفی زیادی داشته و تبدیل شده به جایی برای هرزگی و هرزگویی فحش و فحشا شاید هم راهی برای تغییرش باشه وقتی ما میریم تو پیج های این شکلی از سر کنجکاوی طبق الگوریتم اون پیج رو بالا میبره اما فعلا واقعا خوشحالم که این نرم افزار ها فیل تره هرچند بازم به راحتی در دسترسه
اینم باید روان شناس ها نظر بدن که اینستا چقدر توی رواج مواد مخدر تاثیر داشته ؟ اما واضحه که کسایی که معتاد مواد یا زهرماری میشن غلظت خون و سیروز کبدی و سرطان و سایر عوارضش که بماند رو میگیرن دلم میخواد به زن هایی که فکر میکنن با یه سیگار شاخ و خفن بنظر میان بگم اما ما فکر میکنیم آسیب دیده و بی پشت و پناه هستن
یادتونه یه مادر تاپیک زده بود و میگفت واسه دختر ۱۵ سالش اینستا نصب کرده و اصرار داشت که بچش فرق داره و جنبه داره؟ اونجا همه با عقاید دینی مختلف و سطح مذهبی متفاوت باهاش مخالف بودن حتی میگفتن اینستاگرام برای بزرگسال ها هم خوب نیست چه برسه به نوجوون