2777
2789
عنوان

تولدمو مطمئنم یادش نیست چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 31 پست
چجوری واضح بهش بگم یعنی؟ با معرفته اما این مدت ارتباط مون بخاطر غمش خیلی کمتر بود منم درکش میکنم

به مسخره بازی بگو فلان روز تولدمه پارسال هم روز تولدم مریض بودم 

اخه چه شانسیه کلی برنامه داشتم 🤣🤣

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مسخره بازی بگو فلان روز تولدمه پارسال هم روز تولدم مریض بودم اخه چه شانسیه کلی برنامه داشتم 🤣🤣

راستش اصلا خوشم نمیاد  اینجوری خودمو بزوری قالب کنم

اصلا دلم میخواد بدونم یادشه یا نه 

بعدش ما در طول روز کم باهم میحرفیم 

اینجوری نیس ک فرصت داشته باشم از این حرفا بزنم

نهایتا چند تا پیام

راستش اصلا خوشم نمیاد اینجوری خودمو بزوری قالب کنماصلا دلم میخواد بدونم یادشه یا نه بعدش ما در طول ...

پس رابطتون جدی نیست نباید توقعی داشته باشی

مخصوصا اینکه منم بعید میدونم یادش باشه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
پس رابطتون جدی نیست نباید توقعی داشته باشیمخصوصا اینکه منم بعید میدونم یادش باشه

توقعی ندارم، فکر نمیکنم یادش باشه 

اما خیلی باهوشه

رابطمون خوب بود تا قبل اون اتفاق 

الانم هر هفته همو میبینیم ولی خیلی روحیش بهم ریخته 

اره میگم ولی این تولد منه ، همه کاراش هم خودم بکنم تابلو نیس؟

بنظرم زیاد شلوغش نکن، شام دعوتش کن وقتی اومد بگو دوست داشتم شب تولدم کنار هم باشیم حالا اونم اگه یادش نباشه بعدش برات ی کارایی میکنه

بنظرم زیاد شلوغش نکن، شام دعوتش کن وقتی اومد بگو دوست داشتم شب تولدم کنار هم باشیم حالا اونم اگه یاد ...

اولش فقط میگم بیا همو ببینیم بعدش بهش میگم تولدمه 

باشه مرسی

توقعی ندارم، فکر نمیکنم یادش باشه اما خیلی باهوشهرابطمون خوب بود تا قبل اون اتفاق الانم هر هفته همو ...

شما تا این مدت کنارش بودی درکش کردی

یبار برای شادیت بخواد قدم برداره شاخ غول نشکسته

بی توجهی ادمها رو توجیه نکن و لیاقت خودت رو پایین نیار 

خودت هم داری توجیهش میکنی که اشتباهه

شما تا این مدت کنارش بودی درکش کردییبار برای شادیت بخواد قدم برداره شاخ غول نشکستهبی توجهی ادمها رو ...

اخه میدونم شرایطش اوکی نیست از همه نظر...

نه من توجیه نکردم 

شما بنظرت چیکار کنم که ارزشم پایین نیاد و اونم حس بد نگیره؟

2810