من و دوست مسرم قصدمون ازدواجه بعد پدرش فوت شده و برادر بزرگترش میخاست با من تلفنی صحبت کنه ساعت ۱۲ شب بود من آدم خجالتی ای هستم بعد کلی بحث راضی شدم با برادرش صحبت کنم که گفت علی داداشم هی چپ میره راست میاد اسم تورو میگ منم گفتم خب منم خیلی دوسش دارم بعد برادرش گف هرچی خیره ایشالله منم بعد این داستانا از این حرفش که گفت هر چی خیره ایشالله بدم اومد و با علی کلی بحثم شد و ی حسی بهم دست داد ک انگار برادر علی فکر کرده ک من قصد دارم خودمو بهش بندازم که همچین حرفی رو زده
برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم