2777
2789
عنوان

چقد بده یکی راحت پشت کنه بهت بخابه

335 بازدید | 51 پست

چندساله دیر ب دیر رابطه داریم سرده منم سرد شدم چون دائما اشکال مسگیره یشب میگه بی روحی یشب میگ چرا عطزر نزدی یشب میگ مسواک نزدی امشبم رابطه میخاس من عطسه کردم عادتشه همیشه چ اروم چ بلند عطسه کنم میگ چرا من زنای دیگ اروم عطسه نمکنی ینی همیشه این حرفو تکرار میکنه منم گفتم منظورت کددم زنه من ت خدنه خودمم نمتدتم راحت عطسه کنم ینی .درضم بهونشه عطسه من ارون بود خیلیم قهرو هس الان قهرکرده خابیده فردا تاچندروزم زنگ نمیزنه سا سرده بخدا دیگ خستم همیشه من پاپیش ام برا اشتی 

اینو بگم خیانتی درکار نیس مدلشه عوضی.اما دلم خیلی میشکنه از اینکه مردی نتونه اصن بامن تحریک بشه منظدرم شوهرمه شاید ت چشم بقیه قشنگ باشم اما هیچوقت ب چشم این نیومدم 

یه مدت ولش کن بذارش ب حال خودش 

پرنسسه انگار

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دنبال بهونس واضحه.. تو هم این دفعه پشت کن بهش بخواب چرا خودتو بی ارزش میکنی

ببین فردا بچه چیزی میخاد یا کاری پیش میاد مجبورم بزنگم جواب نمیده یا با بله خدافظ خستم تاکی پاپیش بزارم 

ببین از بس رفتی دنبالش عادت کرده یه مدت با اینکه سخته اصلا پاپیش نذار خودش میفته دنبالت .راهش فقط همینه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
من به چشم شوهرم میام رابطه هم داریم، من گرمای بیشتر میخوام ، و زمان بیشتر ک نمیشه، خودش میگه از زمان ...

من هم دلم شوهر میخواد

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2810