2777
2789
عنوان

رد خواستگار بدلیل عدم تشابه به کیلین مورفی

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 35 پست
اسی خیلی معیارهای پخته ومعقولانه وقانع کننده داشتی👍👌

قربونت عزیزم مشورتی خواستی بیا پیش خودم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

چون بلوغ عقلی دارم میگم باید کسی که قرار یه عمر باهاش زندگی کنم بایدمورد قبولم باشه از نظر طاهری

از کی تا حالا بلوغ عقلی یعنی تام شلبی خواستن؟

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کی تا حالا بلوغ عقلی یعنی تام شلبی خواستن؟

مندگفتم تام شلبی میخوام؟!

گفتم نه چهره و تیپ اونطوری میپسندم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مندگفتم تام شلبی میخوام؟!گفتم نه چهره و تیپ اونطوری میپسندم

اگه اینقدر براتون ظاهر اهمیت داره لطفا بشینید تا تام شلبی شخصا بیاد 

به دل نگیر از من 

کلا فلسفه تو درک نمیکنم

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
اگه اینقدر براتون ظاهر اهمیت داره لطفا بشینید تا تام شلبی شخصا بیاد به دل نگیر از من کلا فلسفه تو در ...

تام شلبی زن داره!

فلسفه ام یه نوع چهره و تیپه که اتفاقا زیادم پیدا میشه