2777
2789

من حالا 30 سالم نشده ولی دندونام داغونه نابودم کردن

میخوام پسرم که یکم بزرگ شد راه افتاد و استرسم کم شد برم بکشمشون مصنوعی کنم...

مامانم میگه یکی دندون مصنوعی ژله ای گذاشته بوده خیلی خوب بوده 

تا حالا دیدید تو اطرافیان؟

تورو خدا دعامم کنید عفونتش خشک شه حداقل تا عید بتونم سرکنم همینجوری

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
نمیتونی درستش کنی حیفه

نه خیلی نابودن...از درد خستم هر روزم با درد دندونه نمیتونم به زندگیم برسم همه ازم شاکی ان...💔💔💔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندونای خودت هر چی هستن نگه دار‌.دندون مصنوعی بذاری جای لبت چروک میفته.فک ت میفته پایین.خیلی پیر دیده میشه.اگه داری برو ترمیم کن.یا دندونای ک واقعا موندنی نیست رو بکش جاش تیکه ای دندون مصنوعی بذار کل دندونهاتو نکش.ی مدل دندون مصنوعی بر پایه ایمپلنت هست تو هر فک ۲.۳ تا پایه ایمپلنت میذارن.بعد دندون مصنوعی روی اون سوار میکنن محکم میشه دیدم خیلی زیبا و مشکلات فک اینا پیدا نمیکنی.

دندونای خودت هر چی هستن نگه دار‌.دندون مصنوعی بذاری جای لبت چروک میفته.فک ت میفته پایین.خیلی پیر دید ...

خب عزیزم این میشه دندون ایمپلنت حداقل هر فک 100 به بالاس...

هی خدا الانم پیر شدم باور کن چندهفتس درگیر یه عفونت لثه ام داغون شدم از قیافه افتادم...منی ک هنوز 30 سالمم نشده

دندون مصنوعی،؟!؟

سی ساااالل؟؟؟

بخاطر خدا بی خیالط شو

کل صورتت میریزه پایین

لین چه فکریه اخه

مگه عهد دقیانوسه؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دندون مصنوعی،؟!؟سی ساااالل؟؟؟بخاطر خدا بی خیالط شوکل صورتت میریزه پایینلین چه فکریه اخهمگه عهد دقیان ...

تنها دلخوشی این روزام فکر کردن به همین دندون مصنوعی هست باور کن اونقدر درد کشیدم اونقدر عفونت تحمل کردم دیگه بریدم به معنای واقعی نابودم...

اونقدر شبا از درد خوابم نبرده روزا حال نداشتم یه غذای خوب بپزم برا بچه هام...هی عزیزم چی بگم دلم داره میترکه 

برای من این اخرین راه نجاته...

من دو تا دندون جلویی بدونه کوچکترین خرابی و مشکلی افتادن. الانم مصنوعی گذاشتم یه تیکه از جنس ژله ای.

از من به شما نصیحت اگه میتونی دندونت رو به هر قیمتی نگهداری این کار رو حتمن انجام بده. بهترین نوع مصنوعی هم به دندون عصب کشی و پر کرده خودت نمیرسه.

فک نکنی سنم زیادها. من ۳۲ سالمه. به محض اینکه عروسی کردم همون سال اول دو تا دندونم بدونه علت افتادن😔😔😔

من دو تا دندون جلویی بدونه کوچکترین خرابی و مشکلی افتادن. الانم مصنوعی گذاشتم یه تیکه از جنس ژله ای. ...

در توانم نیست واقعا نگه داشتن این دندونا....

اصلا بدم اومده ازشون😔😔سالهای جوونیم و کودکی بچه هام من درد این دندونارو کشیدم 💔💔ظلم کردم تا الانم نگه شون داشتم 😔

در توانم نیست واقعا نگه داشتن این دندونا....اصلا بدم اومده ازشون😔😔سالهای جوونیم و کودکی بچه هام من ...

میدونم درکت میکنم سخته. پس دندونای که فقط خراب بکش. اونایی که سالمن به هیچ وجه نگه ندار.

وای یه چیزی هم هست فک میکنی دندون مصنوعی بزاری دیگه راحتی نه خواهر بعدش هم بدبختی داره آدم نه میتونه غذا درست و درمون بخوری نه برات لذت بخش خوردن چیزی و اینکه مدام با اینکه یک سره شست و شو میدیشون یک سره دچار آفت و زخم و.. میشی.

اگه شرایطش هست وام بگیرین درستشون کن. یا طلا داری بفروش درستشون کن