2777
2789

من و مادرشوهرم کاری ب کار هم نداریم ینی نه صمیمیم نه قهر یه رابطه عادی داریم که از همم توقع کمک و اینا نداریم مثلا دوران بارداریم ۱ بار شام صدام کرد و کلا کاری برام نکرد. حالا بنظرتون اگه هر ماه یبار یا دوبار که میخام باشوهرم برم بیرون بچمو بدم مادرشوهرم نگه داره. یجورایی منت میاد سرم ؟؟ و ممکنه از منم دیگه  توقع کمک و اینا داشته باشه؟؟؟ اینم بگم دو سه بار که گذاشتم پیشش رفتم دکتر سر دوساعت زنگ زده که بیاین دنبالش

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگو میخوایم بریم بیرون تو منت بزار

بگو دوس دارم باهاتون وقت بگذرونه و صمیمیت مادربزرگ و نوه داشته باشید

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

2805

تومنی یا من توام...

من ک الان بچم دوسالشه نذاشتمش چون بقول شما همون اوایل زنگیدهمش..بعدشم دوس دارم بچم ب خودم وابستگی داشته باشه و کسی توی تربیتش دخالت نکنه...مادرشوهروخواهرشوهرمن ادمایی هستن ک توی تربیت بچم دخالت میکنن براهمین نمیزارمش اونجا...توببین چنین رفتاری رادارندیا نه

خب چیکار کنه بدبخت

نمیشه ک بچه رو بندازی گردن یکی خودت بری تفریح عزیزم بچه رو هم با خودت ببر بقیه مسئول نگهداری از بچه دیگرون نیستن البته من گفتم با نهایت احترام نظرم رو گفتم 

والا زنداداش من شاغله هیچ سوالم نکرد از ۳سالگی تا ۷سالگی بچشو میاورد میزاشت پیش مامانم هرجا هم کار داشته باشه با اینکه مادر من داره شیمی درمانی میکنه باز میاره ولی تا حالا یه کمک به مادر من نداده خیلی پررو من خواستم حالشو بگیرم مامانم گفت بخاطر داداشت ولش کن با اینکه رو حقوقش حق مهد هم میدادن باز بچشو مینداخت گردن مامانم 

با نهایت احترام به نظرم درست نیست بچه رو بزاری جایی خودت بری بیرون خرید یا تفریح

عزیزم خرید یا تفریح نمیرم ختم یا دکتر رفته بودم

حالا میخواست دومی رو هم بیاره من گفتم یه موقع رو مادر من حساب باز نکنی یه روز هم نگه نمیداره ها دیگه ...

اتفاقا منم چون نمیخام بچمو بزارم پیش مادرشوهرم. ب مامانم گفتم تو ام اصن نوه های پسریتو نگه ندار تو سن پیری. بذا اون یکی مادربزرگشون نگه داره