2777
2789

از نیجریه هم زنگ زدن نصف شب مسدود کردم کسی می‌دونه جریان اینا چیه؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره.اگه صفرش قفل نباشه.میشه.🙂

ما فامیل تو خارج داریم با اینترنت باهاش صحبت

می کنیم بابام گفت میشه  ولی هزینه زیادی برای تلفن خونه داره اینترنت راحت تره و کم هزینه تر  💐   

خدایی شیطون بودیا 🤣🤣🤣 من الان فهمیدم 🤣🤣🤣

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
ما فامیل تو خارج داریم با اینترنت باهاش صحبت می کنیم بابام گفت میشه ولی هزینه زیادی برای تلفن خونه ...

دهه ی هشتاد بود.اون موقع نمیدونم چقدر هزینش بود.من و خواهرم بچه بودیم یه کارهایی میکردیم.هنوز هم که درموردش تعریف میکنیم.کلی میخندیم.😂

از نیجریه هم زنگ زدن نصف شب مسدود کردم کسی می‌دونه جریان اینا چیه؟

جریان اینا خالی کردن جیبته شارژ میخورن

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

حتی اگه جواب ندیم؟ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

اتفاقا ۱۵۰ م پول تو حسابمه 

حتی اگه جواب ندم هم خالی می‌کنن حسابو؟

این شماره هارو جواب ندیدکلاهبرداری میکنندشما جواب بدینواسشون کد میره و حساب یه بدبختو خالی میکنند

بعضیا ذوق میکنن نمیدونن کلاهبرداریه یه پسر هندی تماس تصویری گرفت با من ولی جواب ندادم ینی کدش نمیدونم مال کجا بود ولی از قیافش فهمیدم هندیه 

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
اتفاقا ۱۵۰ م پول تو حسابمه حتی اگه جواب ندم هم خالی می‌کنن حسابو؟

جواب ندی نه

جواب ندی نه.

دوبار ۳ شب زنگ زدن 

امروزم تو واتساپ عین اسی از هند بهم زنگ زدن رد دادم 

جواب ندی نه.

وااای چ جالب عین هم جواب دادیم 😅

وی جریان اینا چیه منم یکی از تماس گرفته تازه میگفت خونم سنگاپوره

ولی من باهاش چت کردم نباید میکردم؟ 

گوشیمو هک نکرده باشه  مثلا عکسام یا چیزی 

ترسیدم از بس گفتید به منم زنگ زدن معلومه که یه جریانی داره 

احتمالش هست ایرانی باشن 

2810