به خاطر خانوادتون و خودتون چونکه اوضاع مالی بدی دارید و هیچ سرمایه ندارید که کاری شروع کنید و فقد درس میمونه براتون که ازش پول دربیارید حاضرید رشته که دوست ندارید (تجربی) بخونید به خاطر خوشبختی خودتون و خانواده تون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه رشته ای دوست داری؟مثل دکتر رستگار رحمانی بهش گفتن چجوری پزشکی قبول شدی گفت بخاطر وضعیت خانواده ام ...
ولی نگفت رشتشو دوست نداشته.منظورش این بود به خاطر شرایط تا پای جون تلاش کرده
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
به نظر خودتون با این رویه موفقید؟ چون خودمم آدم منطقی هستم می خوام بدونم
بله، موفقم ولی خب گاهی دلم میخواد از ته دل شاد بودم که خب حس میکنم هیچوقت نیستم ...البته نمیدونم دلیل شاد نبودنم تصمیمات منطقیه یا شرایط و جو ناسازگار زندگی ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ممنون بابت وقتی که گذاشتیبازم باید بشینم فکرامو بکنم نمیدونم واقعا...
موفق باشی
امیدوارم بهترینا واست اتفاق بیوفته🌱
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم